Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt "KPK-LK"
Krzysiek626:
Zabek, wczoraj wspomnialem o Tobie na czacie, bylo juz pozno, wiec nic nie napisalem. Mialem dzis w tej sprawie napisac i ubiegles mnie. Ja powinienem sie bac wyrazac opinie na forum, bo sa tacy co nie moga zniesc moich postow. Tym niemniej napisze ze robienie drugi raz tego samego projektu bez wspolpracy, a przynajmniej konsultacja z autorem PMPW bedzie malo skuteczne i dziwne.
Żabek:
Cześć Krzyśku, dzięki za pamięć :)
Ja też dałem się ponieść emocjom o poranku, kiedyś może będą dwie scenerie obejmujące te same trasy i przepychanki, że "moje jest mojsze niż Twoje"... Wracam zatem do swojej pozycji obserwatora, zobaczymy co i jak realistyczne to wyjdzie :)
Stele:
To dlaczego obserwować, zamiast współpracować? Gliwicki Krzyś ogarnąłby to, czego mi się nie chciało.
EP08_015:
To juz sieci tam nie ma? Zabek chcial kiedys 2e odemnie do tego. Jak chcecie to moge pomyslec i zrobic moda et21 z bocznym patykiem. Do dyspozycji macie takze el2 100 z kabina.
loko:
Z racji, że przebywam czasem w okolicach kolei piaskowych, to ze swojej strony mogę zaoferować wyprawę na zdjęcia i może nawet jakieś materiały (ale tutaj akurat nic obiecać nie mogę). Co do taboru, to aż się prosi o model wagonu Fas (401Vc) ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej