Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt "KPK-LK"

<< < (6/10) > >>

Balaclava:
Żeby nie było że nic nie robię: Są orientacyjnie ustawione profile pionowe na liniach 302 (załącznik) i 304. Pozostała linia do Bojkowa i na pola piaskowe, ale to cięższa sprawa. Mam też foty nastawni w Leboszowicach i zaczęty model jednej z nich. Niedługo wybiorę się na spacer wzdłuż linii aby zlokalizować wskaźniki i inne przytorowe obiekty, których nie widać na ortofotomapach.
Nadal aktualna jest prośba o informacje o sygnalizacji i numeracji rozjazdów na terenie posterunków EZ i EW, a także zdjęcia nastawni z w/w miejsc.

pborowiak:
Realizuję projekt dokumentalny dot. Kotlarni i mieszkam w Pyskowicach. Mam sprzęt, tylko trochę wiedzy brakuje jeśli chodzi o fotografowanie do symulatora. Jeśli dasz znać co i w jaki sposób Ci sfotografować to pisz - jestem mega zajarany, że ktoś się zabrał za taką scenerię, z chęcią pomogę:)

Piotr93:
Jak fotografować masz pięknie opisane na forum, chociażby tutaj: http://eu07.pl/forum/index.php/topic,5365.0.html

MR6:
To jest wątek z fotografowaniem na tekstury taboru, nie infrastruktury. Ogolnie zdjęcia byle by nie były rozmyte w miare proste i zrobione z kilku miejsc danego obiektu.

Piotr93:
Maciek, to akurat bez różnicy bo jak fotografować to akurat z każdego poradnika można się trochę dowiedzieć, n.p że bez słońca, cieni itp. :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej