Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Co z ED72

<< < (20/34) > >>

|andy|:

--- Cytat: "andrev1989" ---(...) a w tradycyjnym kiblu w silnikowym i trochę śmiesznie to brzmi.
--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem to w tradycyjnym kiblu (w EN57) sprężarka jest w wagonie sterowniczym A lub B (chyba w A, ale nie dam sobie ręki uciąć), w drugim sterowniczym (chyba B) jest przetwornica. Chyba, że źle wiem.

andrev1989:

--- Cytat: "|andy|" ---
--- Cytat: "andrev1989" ---(...) a w tradycyjnym kiblu w silnikowym i trochę śmiesznie to brzmi.
--- Koniec cytatu ---

Z tego co wiem to w tradycyjnym kiblu (w EN57) sprężarka jest w wagonie sterowniczym A lub B (chyba w A, ale nie dam sobie ręki uciąć), w drugim sterowniczym (chyba B) jest przetwornica. Chyba, że źle wiem.
--- Koniec cytatu ---

Nie no chodziło mi o tradycyjnego MaSzynowego kibla i tam jest sprężarka w silnikowym, a powinna być w sterowniczym.

uetam:

--- Cytat: "|andy|" ---
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Ehe, sprezarka jest w ra.

premo15:
No tak. Ważniejsze jest kilka kontrolek niż tak poważny błąd jak sprężarka w silnikowym. Ciekawe czemu nikt ze znających się na rzeczy niczego nie zauważył

Mariusz1970:
Mieszacie z tymi sprężarkami, przejrzałem przed chwilą mmd i dźwięki od sprężarki przypisane są u mnie w kiblu do 6ba, 6bb,6bs.
Pytanie czy to błąd. Odpowiedź nie wiem.
Można to usprawiedliwić, że dźwięki mają być słyszalne z każdego członu.
Ponadto można w dowolnym członie dowolny dźwięk wywalić.

Pozdrawiam
Mariusz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej