Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Co z ED72
Czomo:
--- Cytat: "eU-o7 GTtuning" ---
Autor celowo wyłaczył ten dzwiek, ponieważ w pewnym seniesie to nie raz przeszkadza. Gdy przejedziemy obojętnei jakim EZT przez SHP to po kilku sekunadch spada ciśneinie w przewodzie hamulca. I na stacji gdy luzujemy loka to nieustanie jest słyszalne to sycznie!!! Wówczas bardzo często włazcza się sprezaraka. To prawdopodbnie wina EXE... Istniej prawdpodobieństwo ze KAŻDY SPRZĘGNIĘTY lok, ezt, po przejeździe przez shp wywołuje ten problem. Czasmi nawet wygla to tak jak by nastąpiło zerwanie sprzegu. Lecz gdy jeździmy jedną lokomotywą to probemu nie ma. Wiec pozostaje pousuwać w sceneriach shp... Albo inne poprawki w exe.
--- Koniec cytatu ---
Znam to miałem z tym styczność ale jeśli leko zaciągniesz i odpuścisz i szybko zaciągniesz hamowanie składu syczenie znika ale z drugiej strony zarzynasz EZT-a bo jedziesz na hamowaniu.
Kozi:
nowy link do Edka
http://www.mess.public-enemy.eu/Maszyna/Ed72.rar
el16:
Bardzo jestem zadowolony że jest ta jednostka już zrobiona. Jżdże nią do szkoły prawie codziennie ale czasami są też EN 57. Ale o szkole to teraz nie wypada mówic
M_aszynist_a:
A ja okienka nie mogę otworzyć (na nowym exe), ale jednostka jeździ wspaniale sprawnie przyspieszając do 110 km/h, przepiękna jazda:)
andrev1989:
--- Cytat: "M_aszynist_a" ---A ja okienka nie mogę otworzyć (na nowym exe), ale jednostka jeździ wspaniale sprawnie przyspieszając do 110 km/h, przepiękna jazda:)
--- Koniec cytatu ---
Musi się dać okienko otworzyć, spróbuj } musisz nacisnąć ] z SHIFTEM i przytrzymać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej