Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Co z ED72
M_aszynist_a:
Dzięki, już działa:)
Aha ja może z ciekawości zapytam który z zespołów ma większe przyspieszenie EN71 czy ED72???
KURS90:
Ostatnie wersje ED72 miały nieco większe przyspieszenie, bo zastosowano w nich mocniejsze silniki trakcyjne
M_aszynist_a:
Aha, rozumiem.
Paweł:
Mam takie pytanie. Za każdym razem jak wstawię do scenerii ED72 to w pewnym momencie pojawia mi sie komunikat PROGRAM WYKONAŁ NIEPRAWIDŁOWĄ OPERACJĘ no i sie zamyka. Szlag mnie trafia bo jest mnóstwo tras na których możnaby sobie nim pojeździć a tak to działa tylko Jelitkowo. Sciągnąłem sobie nieoficjalną paczkę całościową z nowym exe i nie mam pomysłu co zrobić. Jak wywalę ED-ka ze scenerii to wszystko ładuje się bez problemu. Aha i jeszcze jedna rzecz - wywala mi w obojętnie jakim momencie w trakcie ładowania taboru a nie w momencie ładowania pojazdu do sterowania. Jak ktoś mi może powiedzieć co zrobić to będę wdzięczny. Pozdrawiam Paweł
EU06_:
Ja też miałem taki problem , wywaliłem ED72 światła w nocy , to mi właśnie nie chodzilo , zostawiłem tylko wycieraczki , nadpisałem pliki i chula :)
Mam pytanie , tym } otwierasz prawe okno w kabinie , { tym odsuwasz zasłone , ale mam pytanie jak to odwrocic bo jak nacisne [ lub ] to mnie wywala bo czlony sie przestawiaja i jest zle :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej