Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Co z ED72

<< < (19/34) > >>

MKaczy:

--- Cytat: "apro76" ---Chciałem zapytać czy jest jakiś sposób na podróżowanie ED72 w przedziale pasażerskim, podczas prowadzenia jednostki przez komputer ( AI ).
--- Koniec cytatu ---

jest spodób. Właczs symulator w trybie dembugmode. Wciskasz Q i chodzisz sobie po przedziale. Chyba tak jest...

--- Cytat: "Mariusz1970" ---(...) Masz ED i się ciesz. Chcesz uproszczeń, to napisałem Ci co masz zrobić. Skoro do przyjęcia jest dla Ciebie to uproszczenie o kontrolkach to w czym problem z silinkowym nizależnie czy będzie czy nie. Zrób standardowy wpis dla EDka i jeździj, a w wyobrźni traktuj jakby to nie był ED tylko EN.

--- Koniec cytatu ---

Zgadazm się z Toba Mariuszu! A i powiem jeszce coś... jesli jest naprawde minimalna rózniaca w modelu ED72-xxx a EN57-19xxx to po co robic drugi prawie taki sam model? Pozostańmy przy tym co jest. Według mnie to nie ma sensu...

defiler:
2 takiego samego nie trzeba robic;)
Po prostu musialby sie ktos znalezc, kto podjaby sie ZA ZGODA AUTORA ED72 modyfikacji modelu.

Profeta:
Już się tak nie martwcie o EN57-19XX, bo podejrzewam, że i ta wersja zostanie wykonana. Na razie cieszcie się z ED... w końcu nie da się jeździć wszystkim na raz, a pewnie jeszcze się EDytą nie najeździliście za bardzo.
Pozdrawiam!

premo15:
Rozbudźcie wyobraźnie. Zrobiłem teksturę EN57-1907. Wpis powinien wyglądać tak:
node -1 0 EN57-1907ra dynamic PKP\ED72 en57-1907ra.bmp 6ba 0.0 headdriver 23 0 enddynamic
node -1 0 EN57-1907s dynamic PKP\EN57 en57-1907s.bmp 6bs 0.0 connected 23 0 enddynamic
node -1 0 EN57-1907rb dynamic PKP\ED72 en57-1907rb.bmp 6bb 0.0 connected 23 0 enddynamic
Teksturę EN57-1907s nalezy wrzucic do katalogu dynamic/PKP/EN57
Jak widać jest to po prostu przerobiona tekstura EN57-1594

link:

http://rapidshare.de/files/24711760/EN57-1907.zip.html

andrev1989:
To jednak nie jest takie proste, zauważyłem jeden błąd, a więc włączają się dwie sprężarki, gdyż w EDycie spręzarka była usytuowana w sterwoniczym, a w tradycyjnym kiblu w silnikowym i trochę śmiesznie to brzmi.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej