Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Co z ED72

<< < (18/34) > >>

defiler:
Mimo wszystko, pomysl jest kulawy.
Tak jak juz kolega Hunter napisal: "to jest symulator" i mowi to samo za siebie.

Mariusz1970:
Po co zaczynać bezsensowną dyskusję. Masz ED i się ciesz. Chcesz uproszczeń, to napisałem Ci co masz zrobić.  Skoro do przyjęcia jest dla Ciebie to uproszczenie o kontrolkach to w czym problem z silinkowym nizależnie czy będzie czy nie. Zrób standardowy wpis dla EDka i jeździj, a w wyobrźni traktuj jakby to nie był ED tylko EN.

EOT

Pozdrawiam
Mariusz

andrev1989:

--- Cytat: "defiler" ---Tak czy inaczej pomysl jest kulawy.
Wyobraz sobie kabine np. byka ktora nie ma przelacznikow i kontrolek torych sie nie uzywa. Jak by to wygladalo ?
Tak jak juz kolega Hunter napisal - to jest symulator, co mowi samo za siebie.
--- Koniec cytatu ---

No niby tak, ale niedziałające przełączniki to można kilkanaście wymienić w siódemce, byku, kiblu. Nigdy nie będzie wszystko działało. To że jest to symulator to wiem, ale się nie znam zabardzo na lokomotywach i nie chcę się wypowiadać. Pocieszające jest to, że wygląd zewnętrzny jest tak jak w EN57-19XX (no chyba, że znowu coś nie tak napisałem). Oczywiście p wywaleniu silnikowych:)

premo15:
Jest zbliżony. Ale nikt kontrolek nie używa więc nie potrzeba ich robić. Wnętrze wagonów tez niezbyt potrzebne skoro nie można jechac jako pasażer a z jabiny widać tylko służobowy

Tomek6996:
Dlaczego? Rozpedzasz sie w mocznikach, dajesz luz i przechodzisz na sklad i jedziesz jako pasazer.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej