Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Co z ED72
hunter:
--- Cytat: "premo15" ---EN57-19XX nie jest tak łatwo zrobić jak się wydaje. Kabina i model wagonów rozrządczych zostaje bez zmian.
--- Koniec cytatu ---
Bzdura. W kabinie EN57-19XX jest kilka kontrolek/przycisków mniej lub więcej.
premo15:
Po co się przejmować głupimi kontrolkami. Kabina wygląda tak samo i nieznający się gracze (a jest ich znaczna większość) nie zauważy róznicy. Większy kłopot jest z wnetrzem przedziałów
hunter:
--- Cytat: "premo15" ---Po co się przejmować głupimi kontrolkami. Kabina wygląda tak samo i nieznający się gracze (a jest ich znaczna większość) nie zauważy róznicy. Większy kłopot jest z wnetrzem przedziałów
--- Koniec cytatu ---
Symulator to symulator i musi być chociaż zbliżony do oryginału. Jak już się coś robi, to nie tak żeby było.
Mariusz1970:
Ja jestem przeciwny takim uproszczeniom, bo później granicę tych uproszczeń można przesuwać i na końcu będzie SU z kabiną od EU.
Jaka to frajda jechać EN coś tam, skoro wiadomo, że to ED. Można też w drugą stronę jak ktoś bardzo chce, Jechać ED a wyobrażać sobie że jedzie EN i problem rozwiązany.
Pozdrawiam
Mariusz
andrev1989:
--- Cytat: "Mariusz1970" ---Ja jestem przeciwny takim uproszczeniom, bo później granicę tych uproszczeń można przesuwać i na końcu będzie SU z kabiną od EU.
Jaka to frajda jechać EN coś tam, skoro wiadomo, że to ED. Można też w drugą stronę jak ktoś bardzo chce, Jechać ED a wyobrażać sobie że jedzie EN i problem rozwiązany.
Pozdrawiam
Mariusz
--- Koniec cytatu ---
No, ale jak dam przecież silnikowy z EN57, to fizyka będzie taka jak w EN57. No chyba że się mylę. Kilka kontrolek, jeżeli są nieurzywanie nie robi różnicy. Co innego jeżeli ich się używa, w tym przypadku odgrywają ogromną rolę i w tym kierunku nie można iść.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej