Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia053_Całkowo_zima
loko:
--- Cytat: macius5991 w 13 Września 2017, 12:36:58 ---Te pliki mogę bez strachu wrzucić do paczki? Jakie zmiany tam zaszły?
--- Koniec cytatu ---
Śmiało. W wiadukt4_zima.t3d usunięte Sub modele a w pozostałych dwóch zdegenerowane trójkąty. Ponadto jeśli rozmawiamy o pojazdach, to może zamienimy tą SM42-099 na wóz z ogrzewaniem składu albo zaraz za stonką zdefektowany elektrowóz?
Mariusz1970:
--- Cytat: macius5991 w 13 Września 2017, 23:09:44 ---
--- Cytat: Mariusz1970 w 13 Września 2017, 21:47:58 ---Tak ma byc, iz duzo modeli jest wstawianych poprzez node...model, a nie przez *.inc?
Zdaje mi sie, ze kiedys bylo zalecenie, iz ma byc *.inc (przy ktores paczce calosciowej bylo to zmieniane narzedziem Szczawika).
--- Koniec cytatu ---
Tak wstawiałem bo było mi tak wygodniej, jak wspomniałem pracuję w Notepad++. Czy jest to duży błąd? Jak to wpływa na symulację?
--- Koniec cytatu ---
Na symulacje to nie ma wplywu. Jedynie psuje konwencje (jesli taka byla). Nawiasem mowiac, w zasadzie, jesli pracujesz w notatniku, to takze nie ma znaczenia, czy node model czy include.
Ktos obeznany musialby przyjrzec sie tym brakujacym animowanych submodeli wypisanych przez loko.
mmijagi3:
Czy można poprosić o aktualizację linków do pobrania scenerii ?
MaciejM:
Usunąłem podczas czyszczenia z niepotrzebnych plików, poszukam i się odezwę.
ESK8:
Czy chodzi o to? Powinno działać. Pozdrawiam.
https://eu07.pl/userfiles/24915/test-l053_calkowo_zima.7z
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej