Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
wagonPKP:
mialem ten sam problem,ale krzysiek626 poradzil mi zebym wywalil ten tabor ktorego nie mam i zastapil go tym ktory mam nie trzeba nic sciagac ani instalowac,napewno zadziala !!!!
youBy:
--- Cytat: "Mauryk" ---prawidłowy wpis:
node -1 0 EN57-927rb dynamic PKP\en57 en57-927rb 6bb 0.0 connected 23 0 enddynamic
--- Koniec cytatu ---
Tak, wiem, że się czepiam, ale... connected 0. Czasami przy ustawionym sprzegu w ostatnim pojeździe nie idzie się do niego podczepić od tyłu.
BTW. logika też podpowiada 0 na końcu
wagonPKP:
mam problem po przyjechaniu po ep08 na stacje i doczepieniu sie do niej chce wracaj spowrotem ale nie otrzymuje zielonego swiatla swieci sie caly czas czerwone!prosze o pomoc!z gory dzieki.
Krzysiek626:
--- Cytat: "wagonPKP" ---mam problem po przyjechaniu po ep08 na stacje i doczepieniu sie do niej chce wracaj spowrotem ale nie otrzymuje zielonego swiatla swieci sie caly czas czerwone!prosze o pomoc!z gory dzieki.
--- Koniec cytatu ---
Na jaki sygnał wjeżdżasz po Świnkę?
Grzebałeś coś w plikach?
Jaka ( która) paczka?
Jakie exe?
Zmieniałeś składy?
wagonPKP:
po ep08 wjeżdzam na czerwony z bialym,w plikach nic nie ruszalem,jest to paczka Mariusza1970,jesli chodzi o sklady to zrobilem to co mi wczesniej zalecales czyli w miejsce tych ktorych nie bylo wstawilem te ktore mam i jeszcze jedno podmienilem ep07 na ep09.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej