Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
Krzysiek626:
Nikt do tej pory nie pisał o takim błędzie, jeżeli prawidłowo przechodzisz misję z SM31, tym bardziej jest to ciekawy problem. A co z misją Kibla?Zamiast EP09 daj Siódemkę i sprawdź czy coś to zmieni. Czekać na odjazd ze Świnką trzeba przy peronie, nie przy semaforze. Semafor jest dość daleko ale po zapaleniu S2 świetnie to widać. Nie wiem jakie masz EU07.EXE bo paczka Mariusza1970 była już dawno i nie pamiętam, możesz próbować z innym exe. Bałtyk był optymalizowany do paczki Defilera. W trakcie podmieniania składów mogłeś coś przestawić w eventach (przypadkiem, łatwo jest o jakiś przypadkowy enter lub spację) W takim przypadku rozpakój plik scn z trasą powtórnie. i wrzuć do katalogu scenery, niestety będziesz musiał zmienić tabor na ten co masz. Daj znać jak się poprawi.
Mariusz1970:
W paczce czysto mojej i paczce mojej i defilera jest ten sam exe czyli 664 kB.
Mauryk:
--- Kod: ---Tak, wiem, że się czepiam, ale... connected 0. Czasami przy ustawionym sprzegu w ostatnim pojeździe nie idzie się do niego podczepić od tyłu.
BTW. logika też podpowiada 0 na końcu
--- Koniec kodu ---
racja dzięki za poprawienie błędu. pomyliły mi się cyferki;P
PZDR
BLAcKboY:
Może się czepiam, ale kto wymyślił rozkład jazdy dla kibelka na tej trasie? Jazda wg rozkładu jest nie możliwa.
Ale jak wstawię EP09 z dwiema bonanzami, i założę, że wiozę samych atletów, którzy potrafią bardzo szybko i sprawnie wysiadać (no i mają mało bagażu oczywiście), to wpadam na stację końcową o czasie :)
Ale co EP09 to nie EN57 :(
KowiEU:
--- Cytat: "BLAcKboY" ---Może się czepiam, ale kto wymyślił rozkład jazdy dla kibelka na tej trasie? Jazda wg rozkładu jest nie możliwa.
Ale jak wstawię EP09 z dwiema bonanzami, i założę, że wiozę samych atletów, którzy potrafią bardzo szybko i sprawnie wysiadać (no i mają mało bagażu oczywiście), to wpadam na stację końcową o czasie :)
Ale co EP09 to nie EN57 :(
--- Koniec cytatu ---
Bo o ile sie nie myle ktos zapomnial ograniczen stalych|czasowych doliczyc w rozkladzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej