Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
Grzegorz KK:
--- Cytat: "wagonPKP" ---Witam czy ktos moze mi pomoc,sciagnolem sobie trase baltyk sa tam trzy misje i zadna nie dziala caly czas wyskakuje blad
Loading - text model: dynamic\pkp\en57\6b-b.t3d
Loading - texture: dynamic\pkp\en57\en57-927rb.bmp
Failed
prosze o pomoc!!!z gory serdeczne dzieki
--- Koniec cytatu ---
Witam.
Nie znam sie zbyt dobrze ale podejrzewam ze brrakuje ci wlasnie tych modeli en57 musiałes cos kobinowac z plikami baltyku. ale pewny na 100% nie jestem jeszcze usun baltyk i zainstaluj jeszcze raz tyle moge poradzic.
Yazhubal:
Witam ma prośbę
Czy ktoś może podwiesić pełną paczkę wymaganą do trasy Bałtyk ?
Ciągle coś ściągam dołączam a i tak nie chodzi za dobrze, byłbym wdzięczny za paczkę z texturami, plikem dynamic.dat i pełną scenerią.
Myślę że nie tylko mi się to przyda.
Czy jest taka możliwość?
defiler:
Sciagnij sobie "nieoficjalny pakiet, modyfikacja paczki Mariusza1970" z działu "Na Warsztacie". Powinno wystarczyc.
Pzdr
Mauryk:
--- Kod: ---Witam czy ktos moze mi pomoc,sciagnolem sobie trase baltyk sa tam trzy misje i zadna nie dziala caly czas wyskakuje blad
Loading - text model: dynamic\pkp\en57\6b-b.t3d
Loading - texture: dynamic\pkp\en57\en57-927rb.bmp
Failed
prosze o pomoc!!!z gory serdeczne dzieki
--- Koniec kodu ---
1)masz zły wpis w pliku scn
prawidłowy wpis:
node -1 0 EN57-927rb dynamic PKP\en57 en57-927rb 6bb 0.0 connected 23 0 enddynamic
2)nie masz teksturki EN57-927rb w folderze ...\dynamic\pkp\en57\
Yazhubal:
--- Cytat: "defiler" ---Sciagnij sobie "nieoficjalny pakiet, modyfikacja paczki Mariusza1970" z działu "Na Warsztacie". Powinno wystarczyc.
Pzdr
--- Koniec cytatu ---
Mam tą paczkę jednak potrzeba dodatkowo pobrać wagony res oraz Gkks i Sm wtedy ruszyła z kopyta, jednak brakuje kilku textur z scenerii .
podmieniłem na inne i śmiga.
Dzięki za odpowiedź
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej