Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
MuNiO:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---
Na to też nie mam wpływu. Ja dziś sprawdzałem i szło w Mozilli.
W internet explorerze nie.
--- Koniec cytatu ---
umiesc u siebie paczke z brakujacymi wagonami
jeszcze problem przechylu taboru
wpisalem sobie 2 loki EP09 - gdy jade po zepsuty sklad lok przechyla sie w druga strone niz biegnie luk toru
przyklad : luk idzie w prawo to lopek wychyla sie w lewo
defiler:
Tak jest zrobione specjalnie. Jak siedzisz w kabinie jest dobre wrazenie, gorzej jest jednak kiedy ogladasz sklad z boku.
Pozdr
EP08_015:
Mam pytanko małe otóz zbliżając się do odcinka gdzie zwolnienie jest czasowe do 40km/h (jadąc na sm31) jest nagły spadek fps do ułamkowego przynajmniej. Być może jest to spowodowane zle nałozoną tekstura o niestandardowym rozmiarze na tor boczny odchodzący w lewo (patrzać w kierunku jazdy). I za każdym razem zbliżajać się do tego toru nawet na freeflayu to samo sie dzieje. Ktoś ma to jeszcze? i czy da sie to poprawic? Z chwilą oddalania się fps rosnie.
Chodzi dokładnie o ten tor boczny moze tu jakiś error jest co powoduje spadek fps do ułamkowego?
scren:
http://members.lycos.co.uk/wlodzimierz/error.jpg
MuNiO:
--- Cytat: "defiler" ---Tak jest zrobione specjalnie. Jak siedzisz w kabinie jest dobre wrazenie, gorzej jest jednak kiedy ogladasz sklad z boku.
Pozdr
--- Koniec cytatu ---
wiec twierdzisz ze to normalne ze kabina wychyla sie w przeciwna strone niz luk ?
OczeQ:
nie zauwazylem zadnych nagłych cięc w FPSach...
moze dlatego, ze u mnie nie zaobserwowałem tej dziwnej podsypki na tym torze...(po prostu jest tylko trawa i szyny).
A jeżeli komus służba na trumnie mija zbyt szybko, to proponuje ją zamienic na SM03 we wpisach :) Jedize sie super
Idź do wersji pełnej