Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (44/70) > >>

Mariusz1970:
pudel, z logu wynika, ze nie masz takich tekstur:
textures\b05.bmp
textures\alakowice-we4.bmp
textures\eng\#wiaduktbarierki-nb.tga
textures\slimson\tab_baltykmiasto.bmp01
textures\none49.bmp
textures\none50.bmp
textures\none52.bmp
textures\none101.bmp
textures\we9-01.bmp
textures\we9-25.bmp
textures\we9-22.bmp
textures\we9-23.bmp
textures\we8b-1.bmp
textures\we9-02.bmp
textures\we9-03.bmp
textures\we9-27.bmp
textures\we9-236.bmp
textures\we9-238.bmp
textures\none25.bmp
textures\slimson\tab_peron3.bmp
textures\none339.bmp
textures\grassdarkgreeen2.tga
textures\grass2.bmp
dynamic\pkp\en57\en57-927ra.bmp
dynamic\pkp\en57\en57-927s.bmp
dynamic\pkp\en57\en57-927rb.bmp
dynamic\pkp\bipa\bhp-66286.bmp

więc i wagony będą białe, a przedtem nie miałeś tych modeli, o których pisałeś. Brakujące tekstury w taborze powinien wypisać Ci ten plik przeszukiwacz taboru.

Krzysiek626:

--- Cytat: "EP08_015" ---No ja miałem to samo. Przyjechało brutto z ET41 widziałem tez kibla na stacji też pod s1. Wszystko stalo razem ze mną pod tarczą manewrową po zczepieniu się z wagonami. Postanowiłem przejechac tarczę manewrową z wagonami dopiero wtedy zaczeło wszystko działac. Jednym słowem z jakiejś przyczyny nie wyswietla się ms2 na manewrowym na tej bocznicy. Ale pozniej jadac dalej juz widzialem ms2 i dalej misja przebiegala ok.
--- Koniec cytatu ---

Pisałem że trzeba sobie wydrukować tę misję.
--- Kod: ---
Z uformowanym już składem wyjeżdżamy na ten sam tor co poprzednio, zatrzymujemy się i luzem podjeżdżamy do semafora celem wykonania oblotu. Na sygnał musimy jednak poczekać aż skład brutta z ET41 wjedzie na tor obok. Gdy dostaniemy sygnał Ms2 robimy oblot,
--- Koniec kodu ---

Jak pozbieramy wagony z obu bocznic i wjedziemy na tor to należy się odczepić i podjechać do semka. U mnie to działa.

@pudel, takie składy Mati_An wpisał ale to nie oznacza że nie możesz sobie ich zmienić. Pokazujesz na screenie Bipy bez tekstur a modele masz więc należy podejrzeć jak wygląda wpis w scenerii sdr18 gdzie też są bipy i przekopiować. Ale co ja takie rzeczy tu pisze... Ty to wiesz jako informatyk, to chociaż dla reszty ta informacja.

EU07-483:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---

Pisałem że trzeba sobie wydrukować tę misję.
--- Kod: ---
Z uformowanym już składem wyjeżdżamy na ten sam tor co poprzednio, zatrzymujemy się i luzem podjeżdżamy do semafora celem wykonania oblotu. Na sygnał musimy jednak poczekać aż skład brutta z ET41 wjedzie na tor obok. Gdy dostaniemy sygnał Ms2 robimy oblot,
--- Koniec kodu ---

Jak pozbieramy wagony z obu bocznic i wjedziemy na tor to należy się odczepić i podjechać do semka. U mnie to działa.

--- Koniec cytatu ---

No własnie problem polega na tym ze nie działa. A dokładniej - raz działa raz nie. Ja odpalilem ta misje 3 razy.
Pierwszy epizod:
Wjechałem po platformy, potem po gagsy sklad uformowany, luzem pod semafor i koniec. Brutto stoi na stacji Bałtyk, kibel na  po. Wszyscy maja s1 no i koniec zabawy.
Epizod drugi:
Poczatek jak wyzej, jednakze brutto wjezdza na czesc towarowa stacji, ja dostaje menewry, gdy juz prawie oblecialem sklad (torem obok pojechalem na ta Bocznice gdzie wczesniej gagsy były) na angliku skrecil we mnie kibel i mnie staranowal.
Epizod trzeci:
Praktycznie to samo co w pierwszym, tylko w tym wypadku zdecydowalem sie recznie ustawic sobie przebieg i obleciec sklad. Tym razem kibel wjechal w peron ale za to brutto juz sie z niego nie ruszylo. Przerznąłem S1 i pojechałym do Bałtyk Miasto - wjazdowy S1 i tu sobie darowalem.

Tak wiec cos z tą Twoja misja jest nie teges...

Krzysiek626:
Ja wyraźnie napisałem kto co robił więc tekst:

--- Cytuj ---
Tak wiec cos z tą Twoja misja jest nie teges...

--- Koniec cytatu ---

nie jest do końca prawdą.
Może podmieńcie exeka. Przykro mi że nie u wszystkich jest dobrze, ale tak już jest prawie z każdą trasą. Kłopoty w symku to już tradycja.

--- Cytuj ---Krzysiek626 napisał:
Wagony res są tu:
http://queuedeu.forsale.pl/download/index.php

nie chce sie sciagac jakby tych plikow tam nie bylo
--- Koniec cytatu ---

Na to też nie mam wpływu. Ja dziś sprawdzałem  i szło w Mozilli.
W internet explorerze nie.

EP08_015:
Ok tym razem mi się wszystko udało jesli chodzi o manewry. Teraz mam s2 z bipami i wziut..... na szlak :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej