Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
RooteK:
Sceneria bajerancka, i u mnie też nie tnie przy żadnym torze :) Fajne misje. Ale przechyłki to lekkie coś są. Czy takie mają być??
Tomek6996:
U mnie tnie. I pamietam cielo juz przy pierwszej wersji przed poprawkami.
RooteK:
U mnie na pierwszej wersji: Baltyk_test cięło okropnie przestawało tylko na chwile gdy zbiłem czuwak lub przekręciłem nastawnik :P , ale teraz działa świetnie gratulacje mapy!
EP08_015:
--- Cytuj ---nie zauwazylem zadnych nagłych cięc w FPSach...
moze dlatego, ze u mnie nie zaobserwowałem tej dziwnej podsypki na tym torze...(po prostu jest tylko trawa i szyny).
--- Koniec cytatu ---
To co jest nie tak? ze u mnie pixeloza jak cholera i z 17 fps nagle wjezdzajac na rozjazd i patrzac sie na ten tor nagle mam spadek ponizej 0,5 fps ? ktos mi odpowie? moze tekstura skopana? i jaka tam musi byc tekstura o jakiej nazwie to zobacze jak to wyglada.
Bujo:
--- Cytuj --- To co jest nie tak? ze u mnie pixeloza jak cholera i z 17 fps nagle wjezdzajac na rozjazd i patrzac sie na ten tor nagle mam spadek ponizej 0,5 fps ? ktos mi odpowie? moze tekstura skopana? i jaka tam musi byc tekstura o jakiej nazwie to zobacze jak to wyglada.
--- Koniec cytatu ---
U mnie było tak samo, dokładnie w tym miejscu. Jeszcze to potestujejak będę miał chwilę. Jeszcze co do misji z SM31 po podczepieniu do gagsów jak sie podczepiałem to miałem MS2(na bodajze semaforze Tm9), ale jak chciałem juz ruszyć (po podczepieniu sie do wagonów) to juz było MS1, et22 juz przyjechał wczesniej i stał. Poczekałem troche i przejechałęm na MS1, dalej misja juz przebiegała bez problemów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej