Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
defiler:
Jak sobie zmienisz wpis na spalinowke to bedziesz miec spalinowke. Proste.
Grzegorz KK:
Witam.
Prawdopodobnie nie doczytałem do końca misji z kibelkiem i właśnie dlatego pomyliłem czyt:(nie doczytałem do końca) i pojechałem kawałek dalej i to nie świadczy o tym czy jest ze mnie kiepski mech czy dobry poprostu nie doczytałem że jedziemy tylko do alakowic. D. i proszę o wyrozumiałośc a nie od razu obsypywac mnie że ze mnie to taki mech :D:D albo nie taki :D.
Pozdrawiam.
Krzysiek626:
--- Cytat: "grzegorz kk" ---Witam.
Prawdopodobnie nie doczytałem do końca misji z kibelkiem i właśnie dlatego pomyliłem czyt:(nie doczytałem do końca) i pojechałem kawałek dalej i to nie świadczy o tym czy jest ze mnie kiepski mech czy dobry poprostu nie doczytałem że jedziemy tylko do alakowic. proszę mnie nie obrażac:D. i proszę o wyrozumiałośc a nie od razu obsypywac mnie że ze mnie to taki mech :D:D albo nie taki :D.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
A jakie miałeś światło na semaforze wyjazdowym z Alakowic?
Jak mech jedzie na s1 to jest kiepski i do tego niebezpieczny. Obrażać się nie masz co. Chciałeś, pojechałeś, zobaczyłeś co jest dalej i tyle, ale żeby się żalić że dalej nic nie ma, czy jest źle, a potem twierdzić że ktoś Cię obraża to przesada. Krótko mówiąc Grzesiu popraw się i uważaj na światła semaforów.
Grzegorz KK:
Witam.
Od tego zacznijmy że "zawsze uważam na światła krótko mówiąc" i wcale się nie obraźiłem a co do (kibelka) juz pisałem w poprzednim poście że nie dodczytałem do końca to co było napisane tak tu jest mój bład:D przyznaje.pierwszy raz mi się zdażyłoa o (kibelku) i to nie że jestem słaby mechanik czy coś nie doczytałem opisu kibelka :D to wielkie halo bez urazy dla wszystkich, przepraszam wszystkich urażonych nie będe więcej takich postów pisał.i już usuwam ten post czy widzieliście kiedys żebym napisał podobny post nie więc nie rozumiem tego.
pozdrawiam.
z wyrazami szacunku grzegorzkk.)
programista:
Chodzi mi o misje spalinówka .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej