Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
programista:
Umnie chodzi bez błędu.
Grzegorz KK:
Witam.
jeszcze jedno żeby nie pisac dwóch postów. przy podłaczaniu eu07 do świnki po podłaczeniu nie moge ruszyc:D.wszystko robie tak jak należy. wiem że to dlugi skład ze trzeba dlugo odhamowywac. wszystko tak jak trzeba i tak jak byl by zahamowany pociąg.
EU07-483:
--- Cytat: "grzegorz kk" ---Witam.
I jeszcze jedno żeby nie pisac dwóch postów. przy podłaczaniu eu07 do świnki po podłaczeniu nie moge ruszyc:D.wszystko robie tak jak należy. wiem że to dlugi skład ze trzeba dlugo odhamowywac. wszystko tak jak trzeba i tak jak byl by zahamowany pociąg.
--- Koniec cytatu ---
Musisz mieć nowe exe. A "takie coś" jest zapewne spowodowane tym, że wyjezdzasz poza trase.
Krzysiek626:
--- Cytat: "kilczuk" ---
--- Cytat: "gfirlejczyk" ---
Przy jeździe pociągowej nie możesz wjechać na zajęty tor, więc jest oki. Podpięcie powinno być po manewrach (nie jechałem więc nie wiem czy tak jest).
--- Koniec cytatu ---
Witam,
No ja mam wszystko OK, po zatrzymaniu przed wjazdowym ruszam i wjeżdżam na tor częściowo zajęty.
W rzeczywistości tak wjeżdżają do Ciechanowa niektóre jednostki z W-wy.
Dodano po 3 minutach:
--- Cytat: "Cykel" ---Bardzo ładna trasa, szczególnie te mosty na "CMK", aż się prosi o przedłużenie. Przed pierwszym (w sumie drugim) przystankiem w misji z kibelkiem miałem S1 a potem za przystankiem S2. Widać za wolno jechałem ;)
plus za ładnie zrobione przechyły na zakrętach, sporo nowych (?) objektów, brakuje mi tylko podania odjazdu przez kierpocia.
--- Koniec cytatu ---
Błędów jest troszkę więcej, ale jakby ktoś był tak miły i udostępnił listę (schemat) torów mogących służyć do wyzwolenia następujących eventów:
- wyświetlenia sygn. zezwalającego
- wygaszenie semafora
- podanie sygnału odjazdu
to mógłbym coś z odjazdami itp. pokombinować :)
3dsmax niestety nie posiadam...
--- Koniec cytatu ---
Panowie cierpliwości>
Max tu nc nie pomoże.
Nie ma potrzeby kombinowania czego kolwiek w tej trasie. Jeszcze kilka dni i ukaże się pełna wersja scenerii. Jeśli chodzi o Twoje pytania to nie widzę potrzeby powielania i robienia czegoś co jest aktualnie robione. I jescze jedno, osoby które zajmują się scenerią nie korzystają z 3dsmax i nikt im nie podpowiadał jak co podejrzeć i naprawić.
Grzegorz KK , Jak jedziesz na s1 to czego się spodziewałeś, kiblem jedziesz do Alakowic i koniec przerżnąłeś s1 i moim zdaniem kiepski z Ciebie mech.
O śwince, ona powinna mieć wpis jako "nobody" inaczej mogą być z nią kłopoty.
Teraz o w jeżdzie na tor zajęty, mam zrobioną scenerię gdzie w Alakowicach nie wjeżdżamy na tor zajęty, ale musimy wykonać kilka manewrów. Jeszcze się waham jaką wersję ostateczną wypuścić.
Póki co nie będę obiecywał kiedy trasa ukarze się w pełnej krasie.
Jeszce raz proszę ocierpliwość i niekombinowanie bo nie ma to sensu,
lepiej zająć się czyms kto nikt nie robi.
programista:
Bedzie towarowy do prowadzenia . Czy bedzie spalinówka ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej