Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
slimson:
Zagladam na to forum tylko dlatego ze a noz cos ciekawego sie trafi i znow bede mogl sobie pomeczyc wirtualny nastawnik. Zwisa i powiewa bo nie mam czasu na podrapanie sie po glowie. A w moim poscie chodzilo tylko o ta cala awanture "udostepnij to a udostepnij tamto bo ja chce i juz". Sam wiem jak klecenie paczki tekstur, obiektow i sceneri jest cholernie zmudne i meczace a juz tym bardziej jak ktos ci siedzi nad glowa i marudzi. Nie winie Mata bo sam mu pisalem ze moze zrobic z tym Baltykiem co chce, ale przez te ostatnie posty/pretensje musialem zareagowac.
I podtrzymuje moje zdanie, robta co chceta byle to mialo rece i nogi. Nie wiem kto to chce kontynuowac (a kiedys ktos sie do mnie zglosil w tej sprawie ale OIDP to nie mal 3ds 7 i skonczyly sie checi), ale dobrze by bylo gdyby poziom dalszej czesci byl zachowany jezeli nie lepszy.
Mam tylko jeden postulat:
Nie wypuszczac publicznie Baltyku nawet w wersji 0.999999 (cholerny ze mnie perfekcjonista).
I osoba ktora chce to podrasowac moglaby sie skontaktowac to moze wydobete jakies maxy chyba ze juz macie wszystko skryptami przezucone?
Mam nadzieje ze zakonczy to burzawke w tym temacie i zycze powodzenia.
Mariusz1970:
Może i było to postawione na głowie. Przed pisaniem tego skryptu pytałem, na forum czy Mateu ma wersję Bałtyku skończoną-odpowiedzi nie było, tylko był link.
Myślę, że z Twoją i Boską pomocą kolega, który dłubie przy Bałtyku coś wydłubie :). Poprzeczkę postawiłeś wysoko czyli wszystko musi być na tip-top. Mam nadzieję, że to się uda i serdeczne dzięki za chęć współpracy w imieniu MKMaSzyna.
Pozdrawiam.
Krzysiek626:
Czy ktoś jeszcze czeka na scenerię Bałtyk?
Jeśli tak to.
Poprawiona została trakcja, uzupełnione są jej braki zarówno sieci jak i słupów.
Poprawiona została sygnalizacja sbl. Dołożone są brakujące semki.
Wyeliminowane zostały błędy wczytywania scenerii. To największa zaleta poprawek.
Będą dwie misje.
Niestety, trasa nie jest zbyt długa w związku z czym misje nie są ekscytujące.
Pomimo wszystko trasa ukaże się.
ROBO89:
--- Cytuj ---Czy ktoś jeszcze czeka...
--- Koniec cytatu ---
...No oczywiście, że tak. Podaj tylko link, a przetestuje się wszystko i będzie ok.
Tomek6996:
Nie szkodzi ,ze nie nie jest dluga. Jest po prostu fajna. Czekamy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej