Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Bałtyk
Grzegorz KK:
bardzo ładnie zrobione oby tak dalej pracujcie bardzo mi sie podoba :).
slimson:
Hmmm
Tak sobie czytam i czytam te wypociny i coraz mniej mi sie to podoba.
Co prawda juz od dawna nie zajmuje sie tym projektem, ale nie podoba mi sie cala ta akcja wyciagania trasy jakies programy skrypty i w ogole.
Wystarczylo sie zglosic to bym zapodal jakies maxy moze nie te najbardziej aktualne bo zniknely razem z kasacja konta na lycosie ale jakies takie w miare aktualne.
Tyle z mojej strony
Grand:
--- Cytat: "slimson" ---Hmmm
Tak sobie czytam i czytam te wypociny i coraz mniej mi sie to podoba.
Co prawda juz od dawna nie zajmuje sie tym projektem, ale nie podoba mi sie cala ta akcja wyciagania trasy jakies programy skrypty i w ogole.
Wystarczylo sie zglosic to bym zapodal jakies maxy moze nie te najbardziej aktualne bo zniknely razem z kasacja konta na lycosie ale jakies takie w miare aktualne.
Tyle z mojej strony
--- Koniec cytatu ---
A to pretensje juz do tego co to wypuscil bez wiedzy wspoltworcow...
Mariusz1970:
Grand ,przecież nie wińmy tutaj tylko Mateu (i tak biedak dostał ostrzeżenie). Mateu poddał się naciskowi tylko. Wszyscy, którzy naciskali są winni- jeżeli Ty też, to też jesteś winien, a nie teraz kulić ogon i mówić to nie ja to oni. A jechać to by się chciało nie? Chcesz być wporządku to usuń wszystkie pliki jakie z tej paczki wykorzystałeś. Bo teraz to czysta obłuda z Twojej strony- winny Mateu, chociaż dobrze zrobił, bo ja na tym skorzystałem. Mateu, to się nazywa kolega.
Sytuacja: włam w sklepie, 10 osoób szabruje, ja przypadkowo to widze i dołączam się do szabru. Nagle zjawia się Policja i zwija wszystkich. Ja mówię, że ja jestem nie winny, bo nie ja wyłamałem drzwi.
Co to przypomina?
Slimson może i nienalepiej wyszło (nie wiem), ale widywałem Cie na forum, nic w tym temacie nie pisałeś, że możesz i jeseś chętny coś udostępnić. Wszyscy jak tu siedzimy, myśleliśmy, że Tobie to za przeproszeniem "zwisa". Nikt tu nie chciał źle. Jeżeli nadal podtrzymujesz zdanie, to koledzy, którzy wpadli na pomysł zrobienia czegoś z Bałtykiem może zgłoszą sie do Ciebie.
Powinnno to według mnie wyglądać w ten sposób, iż jeżeli zauważyłeś zainteresownie Bałtykiem i nie masz nic przeciwoko udostępnieniu, wystarczyło napisać na forum, że możesz udostępnić materiały i wszystko byłoby prostrze i bez zgrzytów. Teraz burzawka, że ktoś próbuje coś zrobić bazując na tym co ma jest dla mnie pozbawiona sensu, a przecież to takie proste było zgłosić się do Ciebie na PW czy możesz pomóc, chociaż nikt nie podejrzewał, że masz taki zamiar.
Dwa scenariusze:
1)Wyciągamy z paczki pliki od Bałtyku-rasujemy je, Bałtyk działa, wypuszczamy
2)Ktoś prosi Cię o materiały, dostaje, rasuje,Bałtyk działa,wypuszczmy
Efekt ten sam. Chyba, że chodzi o sam fakt upublicznienia tej trasy.
Wiecie co chłopy, dajcie se spokój z Bałtykiem. W którą stronę sie nie obrócisz to i tak dupa z tyłu.
Wybaczysz mi Slimson? :)
Pozdrawiam
Mariusz
uetam:
--- Cytat: "slimson" ---
--- Koniec cytatu ---
Takie bez sieci to wiesz :P Ogolnie to sami nie wiecie czgo checie ludzie... Mowilem, ze nie chce mi sie tego wybierac to darliscie sie zebym udostepnil calosc, a teraz macie jakies wonty za to ze cos nie dziala itp... Nastepnym razem nic nie dostaniecie i bedzie przynajmniej spokoj.
Dodano po 3 minutach:
--- Cytat: "defiler" ---Ok wiec tak...
Sceneria "BAŁTYK" zostala pomyslnie "wyciagnieta" z paczki, ktora zapodal Mateu. Wszystko to, dzieki specjalnemu narzedziu ktore stworzył Mariusz1970. Narazie jednak, nie ma sensu tego udostepniac, poniewaz jest sporo brakow w eventach przez co sceneria nie nadaje sie za bardzo do zabawy. Dodatkowo brakuje sporo sieci trakcyjnej a takze slupow trakcyjnych.
Jest osoba ktora pracuje nad tym wszystkim i mozliwe, ze niebawem cos z tego wszystkiego wyjdzie. Celowo nie podalem nicka tej osoby, poniewaz jestem przekonany, ze nie dalibyscie ( coniektorzy ) mu życ ;)
Pzdr
--- Koniec cytatu ---
Nie brakuje sieci a odciagow. I eventy od sblki troche zle dzialaja bo nie chcialo mi sie ich poprawiac...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej