Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Bałtyk

<< < (27/70) > >>

defiler:
Przydałoby sie zrobic duzo skladow, duzo mijanek, duzo zatrzymywania sie na semaforach, przepuszczanie innych pociagow, manewry... To zrobiloby z tej trasy naprawde swietna. Czy ktos nie chcialby pomoc w tej sprawie ?

Pzdr

darek71wrc:
Ja dostałem ostrzeżenie za Bałtyk że żebram coś co jest przeznaczone dla trasopisarzy i jak wszyscy czekam na tą trasę od ponad pół roku ! Chwała Mateu za udostępnienie czegośza co dostał ostrzeżenie jak widać nie tylko ja na trasę czekam

uetam:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---
Niestety, trasa nie jest zbyt długa w związku z czym misje nie są ekscytujące.

--- Koniec cytatu ---

Mhm, no to dorzuc im tam jazde na Sz albo sciaganie kibla sm31 ;]

Krzysiek626:
Poprawki które wprowadziłem ( lista w poprzednim moim poście) przy wsparciu Mariusza1970 i Defilera ( wsparcie techniczne i moralne) jakby zamknęła moje dotychczasowe możliwości. Ponieważ wszystkie zmiany przeprowadziłem za pomocą notatnika zajęło mi to chwilkę. Do początku grudnia niestety nic już przy trasce nie zrobię, może tak jak pytał @Defiler będzie ktoś chętny napisać sprawnie te kilka może kilkanaście eventów. Dla sprawnego "evenciarza"
nie powinien być to wielki kłopot. Teraz traska jest w testach u innego kolegi i na sobotę powinna być ogólnodostępna.

pudel:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---Poprawki które wprowadziłem ( lista w poprzednim moim poście) przy wsparciu Mariusza1970 i Defilera ( wsparcie techniczne i moralne) jakby zamknęła moje dotychczasowe możliwości. Ponieważ wszystkie zmiany przeprowadziłem za pomocą notatnika zajęło mi to chwilkę. Do początku grudnia niestety nic już przy trasce nie zrobię, może tak jak pytał @Defiler będzie ktoś chętny napisać sprawnie te kilka może kilkanaście eventów. Dla sprawnego "evenciarza"
nie powinien być to wielki kłopot. Teraz traska jest w testach u innego kolegi i na sobotę powinna być ogólnodostępna.
--- Koniec cytatu ---

czekamy z niecierpliwoscia :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej