Autor Wątek:  Symulator Tramwaju - Reaktywacja  (Przeczytany 20937 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

• Gość
Symulator Tramwaju - Reaktywacja
« Odpowiedź #30 dnia: 20 Kwietnia 2005, 08:14:21 »
P.S. Czy kolega przerabia Nebulę??? jeśli tak, to tym bardziej chcialbym się z nim skontaktować!!! :D

Pierwotnie projekt byl tworzony pod silnikiem Nebula, lecz uznaliśmy, że jego wydajność jest zbyt niska. Dlatego Motor powstaje teraz na silniku Truevision3D który posiada znacznie lepszą wydajność.
Lecz mi chodzi o to żeby połączyć Nebulkę z Symkiem Tramwajów i żeby to było coś "swojskiego". Ale dzięki za chęć pomocy...

Nie bardzo zrozumiałem co masz przez to na myśli.

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Kwietnia 2005, 08:15:46 »
Symulator Motor stoi !! jeśli ktoś robi symulator tramwaju to oczywiście pomogę najwięcej jak będe mógł!!

To, że uniemożliwiono nam korzystanie z tego forum celem informowania Was o postępach nie znaczy, że prace stoją. Aktualnie pracujemy nad przenisieniem tego co już powstało do Motoru na nowy engine.
Piszesz, że pomożesz każdemu kto tworzy symulator tramwaju. Zatem trzymamy za słowo, skontaktuj się ze mną ( zssrf@interia.pl , lub przez forum Motoru ), lub podaj jakies dane kontaktowe. Proszę nie pisać do mnie PW, ponieważ nie spodziewam się więcej wejśc na to konto... :(

Offline piotrek-

• http://www.ts.kolej.szczecin.pl
  • Otrzymane polubienia: 1
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Kwietnia 2005, 15:00:42 »
a własnie, czemu forum maszyny tak wrogo nastawione jest do symulatora motor??
Lokomotywa sm31: prace wstrzymane
model 100%,

Offline uetam

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 6
« Odpowiedź #33 dnia: 20 Kwietnia 2005, 15:59:01 »
Cytat: "piotrek-"
a własnie, czemu forum maszyny tak wrogo nastawione jest do symulatora motor??

Bo na stronie motoru sa wrogo nastawnieni do maszyny ;] Widziales kiedys na stronie glownej eu07 jakiekolwiek bluzgi do osoby z motoru(lub jakiejkolwiek innej)? Nie? A na stronie glownej motoru byl taki mini-artykul jaki to Winger jest zly i niedobry...

Offline gruha_EU

• Otrzymane polubienia: 5
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Kwietnia 2005, 17:18:10 »
Ja pierd............ czy w tym kraju nie można zrobic czegos razem tylko kazdy musi robic swoje i non-stop sie kłócić :-/

Marcin_EU

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Kwietnia 2005, 17:31:09 »
Cytat: "gruha_EU"
Ja pierd............ czy w tym kraju nie można zrobic czegos razem tylko kazdy musi robic swoje i non-stop sie kłócić :-/

Normalne, ja juz sie przyzwyczailem i teraz staram sie liczyc wylacznie na siebie :)

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 20 Kwietnia 2005, 17:42:36 »
Mateu ->   Wybaczcie, ale cięzko mi mieć pozytywne nastawienie do człowieka, który nie potrafiąc podać jakiegokolwiek powodu banuje mnie.
Przestanę się czepiać jeżeli Pan Winger, lub ktokolwiek inny pokaże mi gdzie go tak potwornie obraziłem, że musiał mnie zbanować.

A twierdzenie, że na stronie głównej jest miniartykuł o tym jaki zły i niedobry jest Winger to nadinterpretacja.

gruha_EU -> Cóż, z naszej strony jest wola współpracy, nie uważam też siebie za osobę któa się ze wszystkimi kłóci, więc piłeczka jest po waszej stronie.

Marcin_EU -> Brak jakichkolwiek działań (odbanowanie mnie?) jest, albo aprobatą dla działań Pana Wingera, albo chowaniem głowy w piasek.
Próbowałem dogadać się z Wingerem przez maila, ale dostałem niezbyt miłą odpowiedź.
Dlatego liczę na to, że uda mi się porozumieć z pozostałymi administratorami.

PS. Proszę moderatora o sklejenie 3 moich poprzednich postów w 1. Chciałem go wysłać w jednym kawałku, ale pisałem z cudzego komputera gdzie łącze jest tak nędzne, że nie da się wysyłać dłuższych postów.

Offline Mutopompka

• Na IRC-u SPRĘŻAREK vel. tyqtyqtyq
  • Otrzymane polubienia: 2
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Kwietnia 2005, 17:51:51 »
Cytat: "I_M_P_o_n_o"
Marcin_EU -> Brak jakichkolwiek działań (odbanowanie mnie?) jest, albo aprobatą dla działań Pana Wingera, albo chowaniem głowy w piasek.
Próbowałem dogadać się z Wingerem przez maila, ale dostałem niezbyt miłą odpowiedź.
Dlatego liczę na to, że uda mi się porozumieć z pozostałymi administratorami.

Ja @ I_M_P_o_n_o mam do tego neutralny stosunek. Ponieważ to nie ja, ani nikt inny że tak powiem "uwziął" się na Ciebie, czy @ Duras. Z tego co widziałem to jest sprawa pomiędzy Wami a Wingerem.

Jeśli chciałeś załagodzić sprawę lub wyjaśnić z Wingerem słusznie postąpiłeś, podając jako pierwszy rękę. Ale liczy się także druga strona, która może lub nie podać takżę dłoń. Widocznie jednak Winger nie chce. Czemu? Tego nie wiem. Także tu leży "pies pogrzebany".

Bartłomiej

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Kwietnia 2005, 16:53:46 »
Po dłuższej nieobecności (fajnie, że ktoś powiedział mi że temat został przeniesiony :D) i po zobaczeniu, co tu się działo, zauważyłem, że chociaż i tramwaje i pociągi jeżdżą na tym samym (na szynach <1435>) to jednak duuuużo je dzieli... a głównie "fani". Tak jak mówił już tu ktoś, czy nie można zrobić czegoś razem??? Tyle czasu, ile zostało stracone na BEZSENSOWNE kłutnie, mogło być wykorzystane o wiele pożyteczniej (tak się to pisze???), np: robieniem porządnej kabinki do 105Na :))))
Ale nic, to TYLKO moje zdanie, więc proszę bez żadnych pretensji, a już tym bardziej bez kłutni, bo swoją drogą to ich nie nawidzę :(

P.S. To, że ktoś ma projekt o danym temacie, to nie znaczy, że inny projekt o tym temacie to dubl :D