Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

[tex] ET22 w historycznych malowaniach

<< < (2/3) > >>

defiler:
Oto efekty mozolenia się z "Jedynką". Pozostało sporo żmudnej pracy. Na razie jest jeden bok, w miare proste zdjęcia ale za to słońce i cienie, ktore musiałem zniwelować. Może coś z tego będzie;)

Dorzucam screen drugiego boku. Składany z niezliczonej ilości puzzli, wyglada przyzwoicie. Teraz tylko masa poprawek...

Kto z Was wie, skąd można pobrać czcionke jakiej używano w ZNLE Gliwice do opisywania przydziałów i dat napraw?

matek123:
Czy ta czcionka jest w stylu reszty oznaczeń? Np typu wagonu?

defiler:
@matek123 chyba tak.

ET22-001 już nie istnieje. W MaSzynie jednak nie została pocięta a przywrócona do ruchu;)

Potrzebuje zdjęcia metalowej, pomaranczowej tabliczki WN takiej jak na ET22-001 (patrz screen). Do tekstury użyłem tej ze zdjęcia, jednak musiałem ją powiększyć, przez co jakość drastycznie spadła. Ktoś z Was ma taką fote?

darek71wrc:
defiler, zaznacz o jaką tabliczkę chodzi na zdjęciu, może w starych ET22 gdzieś poszukam takiego zdjęcia

defiler:
@darek71wrc Chodzi o pomaranczowa tabliczke "UWAGA! Wysokie napięcie, sprzęg ogrzewania elektrycznego załączać i rozłączać przy opuszczonych odbierakach prądu" Widać je na środkowym screenie w moim poście wyżej (nad zderzakami ET22-001 są te tabliczki).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej