Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe - konwersja na C++
EP08_015:
To teraz tmj to doklepuj do swojego exeka. W zasadzie czemu wy oddzielne exeki robicie? Chyba ze to cos w stylu podzialu roboty.
Balaclava:
Mi Rainsted nie chce zmieniać pogody na exe shaderowym. A w wyniku zainstalowania jego i bibliotek przestały działać inne exeki. Wypluwają błąd 0x00000007b "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana".
Sawi:
Upewnij się czy na pewno pobrałeś brakujące biblioteki.
Balaclava:
Tak, z przypiętego wątku z changelogiem. Vcredisty też wszystkie mam.
Krzysiek626:
Exe C++NG, potrzebuje dodatkowo jedynie bibliotek w katalogu shaders. Byc moze nadpisales ostatnie, nie robiac kopii zapasowych wersji. W kazdym wydaniu exe przez @Milek7 te biblioteki sa nieco inne. Ja mam zrobione 4 testowe paczki, po 2 na system operacyjny 32 i 64 bity. Na jednej w kazdym systemie testuje exeki od @tmj, na drugiej od/@Milek7. Mam jeszcze 2 paczki z ostatnim paczem 2017 i wielka paczke do testowania nowych tekstur i modeli. O paczkach z svna nie ma co pisac, one sluza jako bank plikow. Zycie testera nie jest latwe, potrzebne jest mnostwo czasu, mnostwo przestrzeni dyskowej i mnostwo pradu.
--- Cytat: tmj w 03 Lipca 2017, 23:54:41 ---
--- Cytat: Milek7 w 03 Lipca 2017, 22:12:46 ---@tmj: na 33 jakaś poprawa?
--- Koniec cytatu ---
Sieczka zniknela, ale F8 pokazuje "invalid operation" ktorej nie ma na 30, wiec cos tam sie wywoluje ze zla konfiguracja i/lub parametrami w najnowszej wersji.
--- Koniec cytatu ---
Mam sieczke na kaliskiej, widoki sa kosmiczne. Cale stada statkow kosmicznych. Czesto wywala sie dajac crshdumpa. Na obu wersjach x86 i x64 zachowanie jest identyczne. Do tego brak cieni jesli nie liczyc tych od drutow. Karta graficzna gf 9600 gt do tej pory sprawdzAla sie bezproblemowo. Mam takie same informacje pod F8 jak @tmj. Exe NG nie toleruje zmniejszenie skalowania tekstur nizej niz 4096. Wywala blad mipmapy i wychodzi do windows.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej