Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Usprawnianie starego taboru
Sawi:
Ja tylko proszę by zrobić to z głową, bo jak się namiesza to potem szukanie tego będzie katorgą.
Krzysiek626:
Nie chciałem umniejszyć pracy @Rulza. Gość zrobił w tej materii bardzo wiele i głównie jemu zawdzięczamy, że exe ma co liczyć w tej materii.
EP08_015:
Dobra ale ktos inny zwalil pneumatyke. Niewiem czemu lok startuje bez piwietrza. Umie ktos to rozwiazac? Kaze startowac na nastawie osobowej a lok startuje z urzedu bez piwietrza.
Teraz wy cos kombinujcie skoro wynagacie parametrow scisle wg iryginalu bez zmiany to prubojcie to ueuchomic m sie nie udaje. Non stop lok startuje z cisnieniem 0.4 i spada. Nawet sprezarka nie zapakuje wiecej. Mnie to przerasta. Prosze gdzie ci fachowcy i pomoc? Dam mam dochodzic?
Dobranoc wracam do tematu kiedys tam. Moze wam sie uda naprawic to co zwalone zostalo przed spks. Trzeba bylo zostawic nie ruszone zamiast psuc i cos unieszkodluwiac na sile. Ja sie piddaje moja wiedza tego juz nie ogarnia. Prubowalem nie wyszlo. Teraz wasza kolej. Caly wieczor na nic. Zostalo wam eu20 i el200.
EP08_015:
--- Cytuj ---EU20 ma zmienione wymiary zawieszenia i masę.
--- Koniec cytatu ---
Które to sa dane? jaka linijka?
Sawi:
Z tego co widzę masa własna wynosi 120 ton. W EU04 jest też wpisana niewłaściwa długość ze zderzakami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej