Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Usprawnianie starego taboru
Stele:
Mesh jest tragiczny. Nie ma co go tykać. Jak ktoś chce ryflaka, to już lepiej skonwertować z traizna. Model jest KilanZioma. Powinno dać się dogadać. Kwestia czyjejś woli i czasu.
Po obejrzeniu trainzowego, stwierdzam, że niestety jest poniżej obecnych maszynowych standardów i wykonany bardzo nieponaszemu. Oczywiście lepszy od tego starego, ale wymaga mnóstwa pracy i tyłka nie urwie. Tak tylko ostrzegam, jakby ktoś się napalał.
MR6:
Gop posiada takowy, widziałem screena. Kwestia dogadania z nim.
EP08_015:
Sam se dostosowywales ryfla? czy to ten odemnie z choma. Swego czasu wymieniałem w nim weze i robilem druga wersje bo były 2.
Dróżnik Wiór:
Tak, to ten z twojego Chomika. Dokładnie ten z odnośnych zdjęć z białym wałem prądnicy, z tym że te co pobrałem nie mają działającej tej harmonii między przejściami. Zrobiłem dla niego jedynie teksturę pudła ze zdjęć z internetu, dwa złomki. Pewnie jeździłby u mnie w tej formie spokojnie, gdyby nie ten problem z narożnikiem.
Stele:
Ten mesh co importowałem ma brezent jako mostek od strony czoła 2. Lepiej byłoby pokroić i dać od obu czół pewnie. Jak ci nie działa, to prawdopodobnie nie ustawiłeś flagi sprzęgu dla mostka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej