Witam wszystkich. Jestem nowy na forum, ale do rzeczy
Otóż mam problem z misją moczniki z podwójnym EU-07, opis misji poniżej.
Prowadzimy dwie lokomotywy EU07.
Aby rozpocząć misję, po załadowaniu symulatora należy wcisnąć kombinację klawiszy Shift+3.
Opis misji: Wszystkie ET22 gdzieś wywiało a Stolce Duże potrzebują węgla ;). Ale to nic bo w zapasie mamy 2 lokomotywy EU07. Jakoś damy rade.
Prowadzimy skład z węglarkami do stacji Stolce Duże (Stolce Duże to ta stacja, na której stoi sieciowiec). Odczepiamy jednego loka i manewrujemy po skład obok. Teraz mamy z górki. Jadąc w dół trafimy na "mijankę". Na stacji tej, czekamy, aż SM31 wjedzie na tor.* Po dojechaniu do Moczników, kończymy misję zatrzymując pociąg na torze głównym dodatkowym, gdzie przyjmowane i uruchamiane są pociągi towarowe.
Wiec po kolei, dojeżdżam do stacji gdzie stoi owy "sieciowiec", odłączam loka i manewruje po skład zgodnie z sygnalizacją która ładnie prowadzi za rączkę. podłączam nowy skład, nabijam ciśnienia, zapalam światełka, dostaje sygnał zezwalający na jazdę 40 km/h a potem max i tuż za drugim rozjazdem opadają pantografy i koniec. oczywiście lok się zatrzymuje itd.Wchodzę do maszynowni bo tylko tam działa sprężarka zapasowa i próbuje nabić ciśnienie w pantografach (shift+v) słychać dźwięk. ale mimo wszystko pantoframy się nie podnoszą. oczywiście wszystko na załączonej baterii (Shift+J). Robię jak jest w instrukcji czyli (ctrl+V) żeby odłączyć sprężarke od zbiornika głównego i dopiero nabijam, ale nic. i nie ma różnicy czy przełącznik od podnoszenia pantografów jest włączony czy wyłączony. czy jeden czy oba.
Proszę mi powiedzieć co mam zrobić, co robię źle, czy to jakiś bug? Mógłby ktoś na najnowszej obecnej wersji przetestować tę trasę.
EDIT:
Chciałem dodać że już 4 razy próbowałem przejść tę służbę i zawsze w tym samym momencie opadają pantografy.