Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Stare dobre scenariusze
Irek_Wd:
Było również Krewetkowo. Bardzo chętnie przejechałbym się "po latach" na tej trasie. BTW, podobno miało udawać Kraków, ale jak było naprawdę, to nie wiem.
Stele:
Chyba właśnie Krewetkowo zostało przystosowane z rok temu do obecnej paczki. Wala się gdzieś po forum.
Balaclava:
Za mną od dłuższego czasu chodzi Testowo (starsze nawet od Quarka). Może i krótkie, ale klimat swój ma... Nie ma nic lepszego od wjeżdżania w urwisko po służbie :D
EP08_015:
Dobra rozmarzylismy sie a teraz rzeczywistosc. Kwestia eventow. Nie beda dzialac po latach na obecnej paczce. Zasady byly kiedys inne. Jak widze po l546 tam podanie sygnalu na semku powodowalo zmiane sygnalu na innym itd. I tak przez cala scn. Kiedys odpalalem smk quark i nie dzialaly eventy. Szkoda ze tylko kilka osob to ogarnia. Brakuje dobrych tutoriali z przykladami. Jest narzedzie mariuszowe. Mariusz moze bys zrobil tutoriala do tego narzedzia? Konkretny prosty przyklad krok po kroku i moze na starej scn by powstaly nowe eventy pisane generatorem. Myslalem o tym na l546 by wymazac wszystkie zdarzenia i generatorem napisac nowe. Niestety mariuszowe narzedzia tez nie sa proste w obsludze.
CX MANIAK:
Witam.
Ja kupę lat temu zacząłem Zwrotnicowo gruntownie przebudowywać. Aż w końcu z trasy pozostał właściwe sam szkielet. Całe otoczenie, stacje zostały przebudowane. Niestety nigdy projektu nie dokończyłem, nie pytajcie czemu. Gdyby ktoś chciał mogę wygrzebać z dysku to co jest -( ciekawe czy Mariusza narzędzie "wyciągnij pliki" będzie działało pod OpenOffice).
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej