Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Stare dobre scenariusze

(1/7) > >>

Jaco:
Jestem na tym forum od dawna i przeglądałem swoje posty nawet sprzed 10 lat;) Ciekawe dyskusje tam bywały... Przypomniałem sobie wówczas o dwóch fajnych i rewolucyjnych wówczas trasach:
- Bochnia-Brzesko Okocim: trasa mega ciekawa, krótka, mająca fajne otoczenie
- Zwrotnicowo: jeśli dobrze kojarzę, to był pierwszy scenariusz z semaforami posiadającymi paski i bardzo mi się podobał, była to także dość szybka trasa.
Czy te projekty upadły na zawsze?

SKP:
Wydaje mi się, że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby dostosować je do obecnych standardów, ale ktoś to musi zrobić. Dawniej wymogi były o wiele mniejsze, dziś to może być bardzo trudne. Choć oczywiście możesz próbować, jeśli masz ochotę.

MaciejM:
Na początek polecam wstawić tutaj te scenerie, dwa osobne archiwa dla dwóch scenerii. Później można coś działać. Sam Bochnię trochę pamiętam i wspominam z dużym sentymentem.

bumer:
W obecnej paczce brakuje także świetnej trasy Linia546 z równie świetnymi scenariuszami. Linia546 była w miarę długa i ciekawa. Zabudowania, różne prędkości. Jedna z pierwszych tras, na której nie było zielonej pustyni. Czy ktoś wie czy Linia546 powróci do Paczki Całościowej ?

ST44-003:
Według mnie powinna. Osobiście mam na najnowszej wersji paczki całościowej 3 scenariusze które działają i mają się dobrze. Jedyną ich bolączką jest otoczenie działające na plikach które z paczki wyleciały, ot chociażby niektóre tekstury drzew. Ale jak dla mnie, powrót L546 byłby nie lada gratką :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej