Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Exe od wersji 476

<< < (11/23) > >>

ic_kolobrzeg:
Próbuję wyświetlanie tablic na scenerii np na scenerii Linia 61 działa poprawnie, sprawdziłem też, jak prosiłeś na dużej scenerii: uruchomiłem Łódź, i pokazuje białe pola na wyświetlaczach.

Stele:
Testuję właśnie z l61. Jeśli skład ma rozkład to musi mieć teksturę relacyjną. Mogę spróbować dorobić, by dla jej braku wczytywało ponownie nowhere, ale najlepiej by było, jakby w takiej sytuacji dorobić teksturę i tyle. ;)
Przyjrzałem się screenowi. To są całkiem wygaszone klopy? Masz w folderze en57_v1 teksturę "nowhere"?
Tekstura "nowhere.tga" od Ra ma 32 bpp, a zdaje się musi być w 24 bpp by działała. Sprawdzę i mu zgłoszę jeśli to to.

ic_kolobrzeg:
To jeden z tych, który prowadzimy. Sprawdzę.

Sceneria 053, ten sam błąd
  Dodano: 10 Lipca 2016, 22:00:36 O to chodziło?

Stele:
Ma rozkład (jak na screenie) -> Trzeba zrobić teksturę (tutaj "Debica_Osobowa.tga") Jak ktoś przygotuje szablon taki jak mój dla 16Xa, to byłoby cudowanie.
Nie ma rozkładu (wygaszona dekoracja) -> Trzeba "nowhere.tga" skonwertować do 24 bpp. http://eu07.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=28029.0;attach=85543

Tomnord15:
Czy tekstury relacyjne przygotowujecie w programie tablica? Jeśli tak to zrobiłem parę sztuk ale w formacie dds.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej