Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Exe od wersji 476
EP08_015:
A snieg malo potrzebny bo nie mamy zbyt wielu scenerii zimowych. Co innego jakby ten snieg powodowal stopniowe nakladanie warstwy na teren co spowoduje zmiane otoczenia.
Krzysiek626:
Antek, nadinterpretacja z Twojej strony, gdzie ja pisalem o deszczu? Mnie caly czas chodzi o snieg. Wystarczajaco dlugo testowalem prace Igora na biezaco, skad takie okreslenie o sianie zametu? To juz zadnych dyskusji nie mozna prowadzic? Dobrze ze mamy uscislenie wiadomosci. Maciekkolej wymyslil deszcz, nie ja.
Stele:
A ja ci zacytowałem changeloga, gdzie pada odpowiedź na dyskusję o śniegu. i w kolejnych akapitach odniosłem się do dwóch innych postów. ;) Masz śnieg jako wpis atmo tak samo jak porę dnia, oświetlenie, tło i mgłę.
Jak będziemy przenosić, to cały moduł efektów cząsteczkowych zapewne. A co kto użyje, to już od autorów modeli/scenerii/scenariuszy zależy.
firleju:
To nie jest tak łatwo przenieść, bo Igor pracował nad kilkoma rzeczami na raz i w jednym commicie są zmiany do różnych rzeczy. Bardziej prawdopodobne jest przenoszenie commitami i następnie sprawdzanie czy exe dalej działa.
Carmelovy:
Igor zrobił również bardzo ładne lampy do semaforów. Wyglądają bardzo realistycznie. Może warto je dodać do patcha?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej