Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Instalator
uetam:
--- Cytat: "Bart" ---
--- Cytat: "Helmutt" ---I przede wszystkim - Ostateczna Paczka Calosciowa Z Nowym Exekiem. Ale zeby nie bylo ze popedzam:)
--- Koniec cytatu ---
No i świetnie. Jesteś jednym z młodszych użytkowników, a już wziełeś się do roboty. Chyba nikt tak nie zaczął przygody z symkiem.. bierzcie przyład z kolegi..
Pzdr.
--- Koniec cytatu ---
Taak... Tylko ze kolega ma mozze polowe wszystkiego co wyszlo do symka...
Co do nebuli to ja zrobiłem sieć za która mnie zbluzgano i na tym się zakończyła moja wspólpraca :>
uetam:
--- Cytat: "Mateu" ---
--- Cytat: "Bart" ---
--- Cytat: "Helmutt" ---I przede wszystkim - Ostateczna Paczka Calosciowa Z Nowym Exekiem. Ale zeby nie bylo ze popedzam:)
--- Koniec cytatu ---
No i świetnie. Jesteś jednym z młodszych użytkowników, a już wziełeś się do roboty. Chyba nikt tak nie zaczął przygody z symkiem.. bierzcie przyład z kolegi..
Pzdr.
--- Koniec cytatu ---
Co do nebuli to ja zrobiłem sieć za która mnie zbluzgano i na tym się zakończyła moja wspólpraca :>
--- Koniec cytatu ---
Co do tego nowego działu - To jest mozliwe, tylko do tego jest potrzebny ktorys z Administratorow, ktory by zrobil taka grupe, a potem przerzucal uzytkownikow...
Helmutt:
--- Koniec cytatu ---
Skad wiesz co mam a czego nie mam? Zdziwilbys sie..:)
Mariusz W.:
--- Cytat: "Helmutt" ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
A ile orientacyjnie Twoja paczka będzie miała MB?
Helmutt:
--- Cytat: "Mariusz W." ---
--- Cytat: "Helmutt" ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
A ile orientacyjnie Twoja paczka będzie miała MB?
--- Koniec cytatu ---
W tej chwili jest ok 350 MB. Ale bedzie wiecej - same textury sporo zajmuja a zamierzam ich troche dowalic. I nie wiem jak ze sceneriami - czy dawac wszystkie jakie wyszly, czy tylko "oficjalne" czy tylko te ciekawsze....?
Na razie mam wszystkie "duze" (quarkmce, MZD, moczniki, calkowo, i tam pare innych)
Zreszta z gory mowie (i mowilem) - ta paczka powstaje glownie do moich zastosowan, jesli bedzie taka wola, jesli "gora" zaaprobuje to co klece od jakiegos czasu - to moge ja udostepnic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej