Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Instalator

<< < (14/16) > >>

Mariusz W.:
Moja ma 555MB i jest skończona. Mam wszystkie scenerie (nie wliczając testowych), a także wszelkie dodatki, nie tylko oficjalne również te z forum (niektóre zdobyte indywidualnie). Jakbyś czegoś nie miał, to pisz śmiało do mnie.

EP08_015:
Wersja exe tzw 664 już nie pamietam czy obsługuje wersje sterowników 53.03. Ale zapewne wiekszość w tym exe działało poprawnie. W każdym następnym exe było coś skopane. Albo wagony Z1 nie działały albo z koleji jak zaobserwowałem po paru minutach testu zanikały dźwieki. Jednym słowem symek zaniemówił. Ale komu to zgłaszać? jak już tych ludzi tu nie ma. Jedyne co nie działało w exe 664 to to iż losowo jesli uruchamiało się symulator w trybie okienkowym a nie w pełnym ekranie to nie wyświetlał bądź wyświetlał napisy informujące o fps itp.... w zalezności od własnego kaprysu exeka. No ale jeszcze nie jest z nim tak źle i do paczki by się nadawał.

Helmutt:

--- Cytat: "Mariusz W." ---Moja ma 555MB i jest skończona. Mam wszystkie scenerie (nie wliczając testowych), a także wszelkie dodatki, nie tylko oficjalne również te z forum (niektóre zdobyte indywidualnie). Jakbyś czegoś nie miał, to pisz śmiało do mnie.
--- Koniec cytatu ---

Ok wielkie dzieki:) mysle ze skorzystam.
Ja mam rowniez cale mnostwo dodatkow (a nie tylko te oficjalne jak niektorzy sadza), ale wstawiam je do paki z rozmyslem, ja nawet wole miec bardziej monolityczna paczke, z mniejsza iloscia "bajerow" ale bardziej niezwaodnie dzialajaca:). Najwiekszym problemem w takim przypadku jest "Wielka Unifikacja" katalogu [dynamic] tak aby KAZDY "zainstalowany" plik scn dzialal z tym katalogiem bez problemu, bo kazdy tworca scenerii mial jakos tam inaczej poukladane w [dynamic] i mial inna zawartosc czego efektem jest nie dzialanie wiekszosci scenerii bez przystosowania. Jest to robota zmudna - obserwujac log.txt niewiele wylapiemy - bo czesto textura jest, model jest ale oboje sa z "roznych bajek" i mapowanie idzie sie walic...
Helmuth

EP08_015:

--- Cytuj ---Moja ma 555MB i jest skończona. Mam wszystkie scenerie (nie wliczając testowych), a także wszelkie dodatki, nie tylko oficjalne również te z forum (niektóre zdobyte indywidualnie). Jakbyś czegoś nie miał, to pisz śmiało do mnie.

--- Koniec cytatu ---

I tak autorzy Wam udostepniają coś w tajemnicy byście mogli już się pobawić potestować a tym czasem roznosi się to jak jakaś plaga...Super. Czasami nie dziwie się że kolega Bart lub CTL nic nikomu nie daje :(

Mariusz W.:

--- Cytat: "EP08_015" ---Czasami nie dziwie się że kolega Bart lub CTL nic nikomu nie daje :(
--- Koniec cytatu ---
O takie rzeczy to ja nie pisałem. Głównie pisałem o tekstury, gdzie na forum zostały skasowane. Jedynie co z takich porządniejszych rzeczy "dorwałem", to tekstura EU07 (303E) na nowe mapowanie i nic po za tym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej