Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia053 - Całkowo misja brutto
Stele:
Przecież jest nawet przypomniane w opisie misji w starterze...
ST44-003:
Muszę się jednak zgodzić z @Krzyśkiem. Faktycznie, osób które umieją uruchomić się od zera i w rzeczywistości i w Symku jest naprawdę garstka, w większości są to sami maszyniści bądź przyszli maszyniści. W grę wchodzi przede wszystkim bardzo dobra znajomość klawiszologii, którą nabywa się przy wielokrotnym grzebaniu w symulatorze. Jak wiadomo, większość "userów" ma lagę na informacje dołączane do opisu misji, nie mówiąc o przeczytaniu całego readme od deski do deski.
Słowem, realizm możemy sobie podnieść na własną rękę. Uważam, że i tak to co wprowadzone jest w tej misji jest dużym plusem do realizmu :)
blachamc:
A ja jestem za 100% realizmem. Jak się ktoś nie będzie umiał uruchomić to może to go zmusi do czytania opisów jak i zapoznania się z Readme.
youBy:
100% realizmu to się nazywa rzeczywistość.
Krzysiek626:
--- Cytat: blachamc w 28 Lutego 2016, 19:35:35 ---A ja jestem za 100% realizmem. Jak się ktoś nie będzie umiał uruchomić to może to go zmusi do czytania opisów jak i zapoznania się z Readme.
--- Koniec cytatu ---
To proszę napisz skrypt łamania nogi przy upadku z drabinki, mamy w maszynie zdarzenia losowe. Na serio. Ja to mogę akceptować jako opcję, dla zaawansowanego i przede wszystkim chcącego użytkownika. Dla przeciętniaka musi być łatwiej. Dobrze, że trakcji parowej nie mamy... czacha dymi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej