Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Sceneria scnBN

<< < (4/25) > >>

ST44-003:
Co wygram, jak powiem że to Rzepin? :D

EDIT: Przegrałem :<

Lelek:

--- Cytat: ST44-003 w 07 Lutego 2016, 21:09:51 ---A co byście powiedzieli na scenerię w wersji Czeskiej? W sensie, czeska SBLka, czeskie przejazdy, czeskie... wszystko?

--- Koniec cytatu ---
If you need any help in this case tell me. Maybe, it would be good to make Czech-Polish border on scenery and in Czech part of scenery put 22 kV 50 Hz voltage. Than we can simulate AC/DC locomotives or changing one system locomotives in station with traction systems intercourse.

dymus:
Z ostatnich wiadomości to brakuje ostatniej stacji na jednym z końców, no i poprawki torów - jeśli będą konieczne - i będzie można powiedzieć że układanie torów jest już skończone. Dodatkowo taśma z przejazdu trasą, bez zatrzymania na pośrednich stacjach, więc to jest minimalny czas jazdy w jedną stronę, oczywiście w zależności od większej ilości postojów i dodanych ograniczeniach będzie on trochę większy, oraz screen całości trasy z 3ds'a.

ST44-003:
Dalej mam dziwne wrażenie, że ta podsypka jest strasznie wysoko.

dymus:
Na trasie mam profil podsypki 6-9-9 (0.6 0.9 0.9) , na stacjach standardowy maszynowy 0.2 0.5 1.1 (używany na większości tras w maszynie). Może dlatego wydaje się to za wysoko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej