Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Sceneria scnBN
matek123:
Mi się pomysł podoba. Tylko jeszcze Czeską sygnalizację kabinową w pythonie trzeba zrobić ;)
ST44-003:
Dokładnie to samo sobie pomyślałem. Z tego co widzę, to python pozwala na dużo jeśli chodzi o sygnalizację, można by coś próbować ogarnąć. Pytanie tylko, czy jest ktoś, kto ma na co dzień styczność z tym systemem, żeby podpowiedzieć jak poprawie zasymulować pracę systemu LVZ.
Sawi:
Oho a mi to wygląda na wydanie czeskiej 371, by miała po czym śmigać.
ST44-003:
Między innymi. Po pierwszych testach śmiem stwierdzić, że będzie po czym i jak jeździć. Łukasz ma koncepcje scenerii, mnie zaś chodzi po głowie kilka pomysłów - dodatków, ale to najpierw muszę obgadać z twórcą, a to dopiero za tydzień ;)
Znaczy, można by szybciej, ale jeszcze muszę parę rzeczy przemyśleć i skończyć. Poza tym, to jego sceneria i też mu bardzo w paradę nie chcę wchodzić. Piotrek, póki co, może Ty go pogonisz do "zdetalizowania" kabiny i puszczenia na testy, bo mnie się nie udaje :P
dymus:
--- Cytat: ST44-003 w 07 Lutego 2016, 21:09:51 ---A co byście powiedzieli na scenerię w wersji Czeskiej? W sensie, czeska SBLka, czeskie przejazdy, czeskie... wszystko?
--- Koniec cytatu ---
Jakby były odpowiednie elementy zrobione nie widze problemu zrobić w jednej części scenerii odwzorowanie przejścia granicznego na czeską sieć. Z tym że to wymaga pewnej ilości nowych elementów (semafory, sieć trakcyjna, wskaźniki itp.) z czeskiej części.
A przy okazji kilka screenów, zmienione otoczenie jednego miejsca, dodana wstepnie część miasta, nowa stacja na jednym z końców, (odwzorowana na pewnej realnej stacji, ciekawe czy ktoś zgadnie której :P), grupa postojowa itp.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej