Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kaliska - sceneria do pobrania w pierwszym poście!

<< < (29/481) > >>

meril:
Masz ledwie ponad 800MB... A u mnie po przejechaniu Sędzice-Zduńska wola jest ok. 1650MB i wywala :/ Ramu mam niby 8GB, ale wygląda że mam jakiś problem. :/ Moż ejakieś opróżnianie pamięci się buguje czy coś :/

pozdze:
Miałem być w czwartek, jestem we wtorek. Utknąłem na moim wyjeździe z zepsutym samochodem na głębokiej wsi ukraińskiej i trochę mi czasu zajęło wydostanie się stamtąd.  Notuje wszystkie te wasze problemy. Dziś pobrałem tą paczkę całościową . Jutro zajmę się analizowaniem waszych logów.  Wiele ciekawostek się u was dzieje. Np ten Orlen przelatujący około 20:20 na ZW. JA zajme sie przypisaniem event0 na całej długości peronów, przeanalizuje w4 co do zachowania sie poc, poprawie ten nieszczesny rozjazd dla pospiecha w Retkinii, przeniose RJ i dzwieki z nimi zwiazane do folderu Kaliska, no i analizą logów pod kątem błędów w sterowaniu ruchem. Co do tych SHP w 64km i w Męckiej Woli. To dawniej był taki przepis, że na długich szlakach montowano w połowie SHP. Ponoć to jest z czasów gdy nie było jeszcze na lokomotywach czuwaków. Te SHP są w terenie tam do dziś. Czas 4:29

djuzi:

--- Cytat: pozdze w 02 Lutego 2016, 22:13:04 ---To dawniej był taki przepis, że na długich szlakach montowano w połowie SHP. Ponoć to jest z czasów gdy nie było jeszcze na lokomotywach czuwaków. Te SHP są w terenie tam do dziś.
--- Koniec cytatu ---
Do dziś ten przepis obowiązuje, takie rezonatory SHP są w torach zabudowywane nawet na nowych i remontowanych szlakach z półsamoczynną blokadą liniową.

surgeon:

--- Cytat: meril w 02 Lutego 2016, 22:00:56 ---Masz ledwie ponad 800MB... A u mnie po przejechaniu Sędzice-Zduńska wola jest ok. 1650MB i wywala :/ Ramu mam niby 8GB, ale wygląda że mam jakiś problem. :/ Moż ejakieś opróżnianie pamięci się buguje czy coś :/

--- Koniec cytatu ---
Exe może zajmować maksymalnie 2GB pamięci. Dalej musi się wysypać.

meril:
To w takim razie co mogę zrobić? Przyznam się że nie znam się za bardzo na informatyce... Czyżbym miał za dobry komputer?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej