Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo - modyfikacje sterowania

<< < (17/107) > >>

Stele:
Dziękuję Epku, że się tak w to wkręciłeś. Będę miał chwilę to wrzucę sobie rozkłady i zobaczę jak to się zachowuje. Jak trafi mi się błąd w przebiegach to może dojdę co poszło nie tak i czy da się zaradzić sprawie, bo ostatnie kilka testów przebiegło mi bez zakłóceń.
ET21 AI hamuje jak hamuje bo ma trudny skład i knorra, z którym ai sobie marnie radzi. Mamy jakiegoś moda ET21 z oerlikonem. Można by podmienić dla zwiększenia płynności. Może i na wyprzedzanie brutta3 przez icka by pomogło trochę, bo brutto1 źle hamując może przyblokowywać pozostałe brutta jadące za nim na Lachach i Włodowicach.

PiterCC:
Rzeczywiście, kiedy odpaliłem sobie ET21 to te pozycje uzyskiwane pod num2, num5 i num8 znacznie różnią sieod tych z Oerlikona.
W mojej opinii, najlepiej byłoby pozamieniać ET21 na coś innego, a Sputnikiem kazdy sobie pojeździ gdy będzie chciał sam.

EP08_015:
No to wymienmy na ET41 lub cos innego. Ewentualnie jakas spalinke.
  Dodano: 07 Lutego 2016, 21:55:36 Stelek ja dalem już gotowce. Z wyciagnietymi składami. Zerknij to.

http://eu07.pl/userfiles/212/priv-drawinowo_scn.rar

Wymieniona ET21 na EU07-1504.

PiterCC:
Brutto 850 ton, wystarczy siódemka. Rozkład trzeba będzie zrobić od nowa. A dla traxxa i EP08-013 nie ma rozkładów? Można by zamienić traxxa np na EU06 i też zrobić rozkład.

EP08_015:
Ale te składy  jak np EP08 już jest w ruchu, jak startujesz i gdzieś na szlaku zaczyna. Traxx stoi pod wjazdowym na szlaku do Grabówka. Tak troszkę to dziwnie jest. Poza tym traxx jeszcze nie ma kabiny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej