Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo - modyfikacje sterowania

<< < (16/107) > >>

EP08_015:
Ktoś ma tu kłopoty z czytaniem. Napisałem jasno że należy to wyłączyć. A co do wydajności mam u siebie jakieś 70 FPS w wdz albo wdt. A co do testu mam to gdzieś czy przejdzie. Wam przeszkadza mucha na teksturze, więc jak może mój dodatek trafić do paczki. To absolutnie niemożliwe. Szkoda że teraz dużo mądrali, a jak trzeba było jeździć i pisać rozkłady to nie było nikogo. Nawet Sawi się zdziwił. Trzeba było wszystko samemu robić. Dziękuje dwóm osobom wyżej wymienionym za pomoc.

ST44-003:
Już się tak nie fochuj i nie tragizuj, nie ma o co ;)
Przecież każdy, kto wydaje dodatek tutaj na forum musi liczyć się z zasadą, "sam nie zrobisz, nie zrobi nikt". Zwyczajnie zwróciłem uwagę na ten fakt, że może to wpłynąć na wydajność, a dziwnym sposobem u mnie Drawinowo nie hula tak dobrze jak reszta scenerii (o ironio, pustynia tnie bardziej niż L053 czy L061 i 144).
To, że Ty masz problem z zaakceptowaniem "owej muchy" to już nie mój problem a indywidualne podejście do tematu. Przykro mi, że tak to odbierasz, bo cokolwiek Ci się chce doradzić, od razu kąsasz i narzekasz. Wyluzuj!

EP08_015:
Idac na przeciw wszystkich marudzaczy i oczekiwaczy, co to tylko sa do narzekania a do pomocy nikt, wystawiam pliki skladow bez dekoracji. Brakuje tu ostatnio klimatu do jakiejkolwiek pracy. A z ta przyslowiowa mucha acale nie przesadzilem. Tak jest z z jej powodu, tekstury siedza w TD dlugi czas. I po co to? jak i tak nie ma po czym jezdzic tymi full wypasnymi taborami i teksturami. Nawet Sawi się dziwil ze nikt niechce pomoc, a każdy tylko wymaga i zada gotowca. Przy okazji to co widzicie kosztowalo mnie ponad tydzień testow, a ustawianie tej dekoracji kosztowalo 2 dni roboty, gdyż każdy praktycznie skład czy wagon stoi na innym torze. Samo ladowanie scenerii długo trwa i oglądanie efektow to nie tak od razu hop i jest. Ale ok macie swoja pustynie. Po co ja na to czas marnowałem. Moglem go lepiej wykorzystać.

Dla ciekawych, screny i fps poniżej. I ostatnia modyfikacja z mojej strony. Benku oddaje ci paleczke. Już nic nie będę modyfikowal.

http://eu07.pl/userfiles/212/priv-drawinowo_mod_07.02.016.rar

PiterCC:
Brakuje mi niektórych plików, wiem że większość to unoffy które mogę zmienić, ale fajnie byłoby je mieć, poza tym brakuje jednego rozkładu:

--- Cytuj ---Brakuje następujących plików:
scenery\tme805.TXT
dynamic\PKP\EL16_V1\ASF.FIZ
dynamic\PKP\EL16_V1\ASF.MMD
dynamic\PKP\EP08_V1\102E-010-HIST
dynamic\PKP\EP23_V1\201EA-001
dynamic\PKP\EP23_V1\201ea.FIZ
dynamic\PKP\EP23_V1\201ea.MMD
dynamic\PKP\YB_V1\2071060-0
dynamic\PKP\YB_V1\YB.FIZ
dynamic\PKP\YB_V1\YB.MMD
dynamic\PKP\YB_V1\2070941-2
dynamic\PKP\YB_V1\AS_8980024-9
dynamic\PKP\YB_V1\2071008-9

--- Koniec cytatu ---

EP08_015:
Ściganij ostatnia paczkę. Wylaczylem dekoracje. A ten tabor masz na moim chomiki w podpisie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej