Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo - modyfikacje sterowania
EP08_015:
No było ok. W końcu pamiętasz jak usilnie testowałem te scn az do solucji od ra. I przejechałem obie wersje i dzienna i nocna. A to exe z patha, z kiedy jest? Wlasnie puscilem ai na exe z patha czyli milkowym.
tmj:
Z ciekawosci puscilem scenerie na swoim exe sprzed paru dni ktore nie wykazywalo o ile dobrze pamietam takich problemow, i na nim rowniez sa przeciazenia we wskazanym rejonie. Chyba wiec problem lezy raczej po stronie ktoregos elementu/ow scenerii ktore ulely zmianie przy okazji publikacji 18.01
Nie mam niestety poprzedniej wersji instalacji, by sprawdzic dla pewnosci i tam. W logu jest takie cos:
--- Cytuj ---Bad scenario: faulty traction power connection at location 37151.00, 5.60, 29.63
--- Koniec cytatu ---
EP08_015:
No wlasnie od czasu wypakowania tego patha problem sie pojawil. Jaki element moze to powodowac? Z tymze problem nie dotyczy jednego skladu a dotyczy wszystkich. Glownie grabowek siada, bo tam dzieja sie nieoczekiwane reakcje ai na ten mankament.
CX MANIAK:
No ten Grabówek to jaki¶ kolejowy czarny punkt jest. Poprzednio składy szły na czołówkę, a teraz dla odmiany fazy brak...
EP08_015:
Zrobilem jak ostatnio. Pobralem ostatnia paczke od ra. Wypakowalem i nadpisalem pliki. Wprowadzilem te poprawke na event0 od ra. Puscilem na exe od tmj i byla kicha z napieciem. Teraz ta sama paczka idzie na exe z patha czyli milek/tmj i puki co ai nie robi problemow. No i wszystko idzie ok. Opisu nie potrzeba.
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej