Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo - modyfikacje sterowania

<< < (98/107) > >>

Stele:
Ra to zrobił lata temu. Na górze pliku z siecią Drawinowa można sobie podejrzeć jak to jest posekcjonowane.
Jest 6 podstacji na 16 MW każda. Samoczynne ponowne załączenie 3x1s, potem minuta.

EP08_015:
Na byku ze screna caly czas slychac jak zalacza i rozlacza się przetwornica. Napiecie pojawia się i znika. Posypane ai jest na pewno spowodowane brakiem zasilania. Pociagi nie zdazyly się pozbierać w odpowiednim czasie. Tego nie było wczesniej. Dzis trzy razy już to objezdzam i zasilania leci. Nie wpadłem tylko na pomysl by exe zmienić, zresztą mam glupi nawyk wywalac poprzednie exeki i teraz nie ma jak wrocic. Przy okazji widze ze w pathu jest ciagle nieaktualna wersja pliku tory bez solucji event0 od ra. Jeśli będą na tej scn problemy z zasilaniem, to trzeba będzie w każdym mniejszym składzie towarowym, dac spalinki. W sumie mamy taboru dość. Tylko na linii expressowej troszkę kiepsko by to wygladalo.

Stele:
Exeki cały czas są na warsztacie. Nikt ich nie kasuje.
Tory pchnąłem 25.01. Wiersz 7749. W patchu jest.

youBy:
Nie, przeciążanie podstacji zostało po Rze :P Inną kwestią jest to, że od jakiegoś czasu AI stosuje wyższe prądy rozruchowe.

Stele:
Ale po Ra został też warunek jazdy szeregowej jak napięcie siada. No i stosuje je od paru miesięcy, a 2 tyg temu było ok u wszystkich niby. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej