Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo - modyfikacje sterowania
CX MANIAK:
Miałem dokładnie dzisiaj to samo! Po wjeździe pośpiesznym Włodowice-Grodzisk w podg Grabówek_Lachy zanikło napięcie w sieci. Toczyłem się tak dobre kilkaset metrów, po czym energetyka naprawiła awarię. Niestety dojechałem tylko do Grabówka. Z przyczyn niezależnych zmuszony byłem wyłączyć komputer. Gdy ponownie pojechałem tym samym składem później, wszystko było ok.
Ps: @Tmj przyznaj się, dodałeś pewnie algorytm losowo wyłączający napięcie w sieci trakcyjnej :-)
EP08_015:
Ja trzeci raz jade i mam siadniete napiecie. Ai tpwarowe cale rozjechane, sa korki i kolizje na trasie. Ja wlasnie wjezdzam do wd z vmax 20 z braku zasilania. Na poprzednim exe objezdzalem bez trudu. Nie siadalo napiecie. Chyba ze path 18 mial ukryta niespodzianke. Za wd dopiero mam pelne nap.
Stele:
Nikt nic w zasilaniu teoretycznie nie dłubał. Powinno być tak samo jak przez ostatnie pół roku. Jak puszczałem testy na AI ostatnio, to trzymało, ale to były buildy TMJ. Może tu się coś skopało z obliczeniami/zachowaniem AI. Nie neguję.
EP08_015:
No na ktoryms z ostatnich exe bylo ok z zasilaniem. W koncu sam pisalem ze jest ok. A dzis wszystko pisypane jest. Od grabowka do wd vmax 20 do 30 z piwodu sieci.
CX MANIAK:
A tak na serio, @Tmj nie dodał tak jak w realu przeciążenia podstacji gdy jest kilka rozruchów w jednej sekcji zasilania? Bo u mnie to tak dzisiaj właśnie wyglądało. Napięcie zaczęło spadać i potem zero. Po kilkuset metrach powróciło do ok 2900V.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej