Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo - modyfikacje sterowania
Stele:
--- Cytuj ---Bad scenario: faulty traction power connection at location 37151.00, 5.60, 29.63
--- Koniec cytatu ---
To tor boczny we Włodowicach Zach., więc raczej nie jest przyczyną. Ale przyjrzę się co tam mu nie pasuje. Póki co leci test na 18.01.
EP08_015:
Ja widze zmiane w dzialaniu pomiedzy exe z patha a ostatnim exe od tmj. Nie czekalem do konca ale wszystkie sklady ida stabilnie. Jeszcze godzine temu na exe od tmj zasilanie zdychalo co widac bylo na screnach.
Stele:
Puściłem na exe Milka, w debugu na przyspieszaczu co prawda, ale teoretycznie on nie wyłącza zabezpieczeń podstacji i wszystko pomyślnie. Zero wybić, wszystko dojechało gdzie trzeba. W logu jeden punkt wybicia WSa na czterech składach i to zwarcie co tmj zgłaszał.
Wybicie WSa jest na naprężeniu będącym izolacją sekcyjną. Muszę kiedyś do końca zawiesić We i nawet dobrze, że wywala. Ficzer.
To przęsło logowane jako zwarcie było przypisane do sekcji dla przeciwnej połowy grupy. Mój błąd, pcham poprawkę.
wro73:
Plik z log`iem z jazdy zablokowanej przez 71102
EP08_015:
Ale jakie wnioski? Ze na ostatnim exe od tmj cos nie teges z zasilaniem? Na exe z pacza idzie dobrze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej