Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo - modyfikacje sterowania

<< < (3/107) > >>

Mariusz1970:
Juz kilka razy pisalem, jest duzo bugow z inc semkow z nie wygaszaniem pasa i W cos tam (nie pamietam jak sie te wskazniki nazywaly na semkach). Nawet sobie na te okolicznosc napisalem automat naprawiajacy eventy w inc semkow. No ale, kto by sie tam tym przejmowal ;)

Stele:
To nie piszesz, tylko występujesz o dostęp do SVN do administracji/wysyłasz poprawioną paczkę komuś z WPC, tylko tym razem bazującą na aktualnych plikach poprosimy. :)

Mariusz1970:
Stele, nie da rady. Narzedzie jest moich  toolach jakby cos.

Wokulski:
Dotarłem do Włodowic Zachodnich. Co zauważyłem, że wjeżdżając do Włodowic jest prędkość drogowa 120 a my w rozkładzie mamy 160. Nie pamiętam czy był wjazd na mrugające zielone czy nie, ale jeśli był wjazd na mrugające zielone to wyjazd jest do 100km/h i Vn wskazywał dobrze, lecz jeśli wjazd był na zielone ciągłe to wyjazd również był na zielone ciągłe, a wtedy Vn wskazuje błędnie. Niech ktoś sprawdzi, jaki był sygnał na wjazd do Włodowic. BO jeśli mrugające to coś jest nie tak z semaforem wyjazdowym (błędny sygnał). Zachodnie na stój, bo wciągał się towarowy z 22-313 na czele. Zaczynam manewry.

Krzysiek626:
A ja mam teksture na tym słupku. Ona jest i wyświetla się ale jest to zależne od pozycji kamery. Czasem wygląda to tak, jakby cyfry zaszły mgłą. Reszta drobiazgów z jazdy przekazana.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej