Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Mosty

<< < (15/22) > >>

Siecool:
Jak zawsze znajdą się jakieś drobne mankamenty, ale generalnie śliczna jest ta sceneria. Zwłaszcza moim zdaniem te krzaki dużo dają, bo do tej pory brakowało w Maszynie takiej niskiej zieleni. Generalnie widzę, że większość plików można skombinować (kwestia przeniesienia z innego katalogu) poza jednym - przytorowe\studnia.inc. Skąd go wziąść?

Krzysiek626:
Panowie, może zatrudnimy architekta? Albo jeździmy, albo się rozglądamy za mankamentami. Ja jestem za jeżdżeniem.

MaciejM:

--- Cytuj --- poza jednym - przytorowe\studnia.inc. Skąd go wziąść?
--- Koniec cytatu ---
Z repo, wydaje mi się, że powinno tam być.

--- Kod: ---//Betonowa studzienka do kanałów sygnałowych, ew. szamba. fi 1 m. Wystaje 30 cm ponad pivota. Pod ziemią jeszcze 70 cm rury.
//Autor: Stele

origin (p2) (p3) (p4)
rotate 0 (p5) 0
node 500 0 none model 0 0 0 0 przytorowe/studnia.t3d none endmodel

rotate 0 0 0
endorigin

--- Koniec kodu ---

--- Cytuj ---Panowie, może zatrudnimy architekta? Albo jeździmy, albo się rozglądamy za mankamentami. Ja jestem za jeżdżeniem.
--- Koniec cytatu ---
Ja również, ale takie uwagi są jak najbardziej potrzebne. Nie mam umiejętności, żeby to lepiej rozplanować, wydaje mi się że efekt miejskiej zabudowy w tle osiągnąłem, mizernie, ale udało się.

Siecool:
Widocznie się nie wgrało, albo nie umiem z tego korzystać, bo zainstalowałem sobie dopiero dzisiaj ten magiczny program do SVN, ściągnąłem całość repo i nic takiego tam nie ma. Rev. 1374.

MaciejM:
Nie ma, właśnie też zobaczyłem. Autorem jest @Stele, wierzę że niedługo coś takiego wrzuci na repo. W zasadzie to mało znaczący element jest, wstawiony kilka razy tylko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej