Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Mosty
Stele:
Jak nie dajesz tam autek, to można posklejać skrzyżowania. Będzie ładniej wyglądać jak wszystko się dobrze wyrenderuje.
Marconi:
Potencjalne żródło błędu w przyszłości: nie przestawia się zwrotnica Zarzeka_6 z powodu zdublowania nazwy z innym torem.
mrofkojat:
Errors po najnowszej wrzutce Mostów. BTW, sceneria kapitalna!
Irek_Wd:
Jak tylko uzupełnisz scenerię o sieć trakcyjną i załatasz dziury w "podłożu" to sceneria będzie naprawdę miodna.
MaciejM:
--- Cytat: Krzysiek626 w 09 Stycznia 2016, 20:01:18 ---Znów testujemy na różnych exe? Maciej, na jakim Ty pracujesz? Na tym powinniśmy testować. Koniec, kropka. Nie może być tak, że gdzieś ukazuje się jakaś przeróbka exe i mamy jakieś sztuczne problemy.
--- Koniec cytatu ---
M15.04+patch, czyli Exe_470.
--- Cytat: Marconi w 10 Stycznia 2016, 18:11:13 ---Potencjalne żródło błędu w przyszłości: nie przestawia się zwrotnica Zarzeka_6 z powodu zdublowania nazwy z innym torem.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki, szukałem tego długo i nie mogłem znaleźć.
--- Cytuj ---Kopce pod maszt GSM-R w Małopolu ziemia przenika przez teren.
--- Koniec cytatu ---
W sumie nie wiem po co dałem te kopce, maszty będą po prostu "na ziemi".
--- Cytuj ---Podmień proszę lampy na peronach zmodernizowanych na te moje. Wstyd mi za te z l61.
--- Koniec cytatu ---
To trzeba zmienić w INC-ach peronów. Po prostu przed wgraniem paczki z moimi peronami na REPO podmieni się odpowiednie wpisy, wrzucę poprawioną paczę do testu dodatków.
--- Cytuj ---1. Czy tak ma być czy to jakiś błąd (chodzi mi o to co jest w czarnych kółkach ?
2. Czy dałoby radę przechylić te znaki w takie sposób aby były one oparte o nastawnie (w mojej opinii wyglądałoby to bardziej realnie)?
3. Bardzo podobają mi się te linie napowietrzne i słupy energetyczne (chyba wysokiego Napięcia) koło stacji Mosty.
3.1. Przy niektórych dróżkach, przenikają tekstury chodnika i drogi ( na obrazku jest droga pomiędzy kilometrażem 195+700 a 195+800).
4. Nie wiem czy tylko u mnie ale jest biała pustynia w jednej z części scenerii.
--- Koniec cytatu ---
1- tak, jest poprawnie. 2- raczej trzeba będzie się wielokrotnie bawić w ustawianie i sprawdzanie, za dużo pracy jak na taki szczególik.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej