Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Mosty

<< < (8/22) > >>

Stele:
Czemu chodniki w Rynie jako pobocze? Jako chodnik ładniej by się mapowały. Nie ręczę jednak za miejsce przejścia pobocza w chodnik.
Kopce pod maszt GSM-R w Małopolu ziemia przenika przez teren. Czyżbyś znowu nie zrobił jawnej triangulacji w 3dsie tak jak przy dachu czerpaku? Albo zmień geometrię albo usuń te dwa trójkąty.
Moje zielsko zabiło wydajność. Tak gdzie miałem 60fps teraz spadło do 20. :( Trzeba by zrobić test czy wyłączenie falowania na wietrze coś daje. Jak je robiłem, to nie miałem takiej ilości chaszczy w scenie. Używasz mojego inca? Tam chyba coś miałem pokręcone z orientacją. Nie obraziłbym się za korektę, choć jak tyle tego nasadziłeś, to już pewnie nie masz ochoty.
Podmień proszę lampy na peronach zmodernizowanych na te moje. Wstyd mi za te z l61. Kiedyś je też zrobię ładniej. Jak chcesz mogę zrobić resztę brakujących elementów. Wiatę, zejście do przejścia i kubeł, ale to trzeba poczekać aż śnieg zniknie.

mac310:
No to i ode mnie errors.txt z dzisiejszej wersji.
Dlaczego przy ładowaniu scenerii pojawiają się takie długie sekwencje plusów (log.txt w załączeniu)? Czy to w związku z jakimiś niedorobionymi fragmentami?

Stele:
A to jakiś wymysł Q. Pytaj się u niego w wątku.

Krzysiek626:
Znów testujemy na różnych exe? Maciej, na jakim Ty pracujesz? Na tym powinniśmy testować. Koniec, kropka. Nie może być tak, że gdzieś ukazuje się jakaś przeróbka exe i mamy jakieś sztuczne problemy.

RoboBatman:
@macius5991: parę kwestii co do rzeczy które zostały przeze mnie wypatrzone z twojej scenerii:
1. Czy tak ma być czy to jakiś błąd (chodzi mi o to co jest w czarnych kółkach ?
2. Czy dałoby radę przechylić te znaki w takie sposób aby były one oparte o nastawnie (w mojej opinii wyglądałoby to bardziej realnie)?
3. Bardzo podobają mi się te linie napowietrzne i słupy energetyczne (chyba wysokiego Napięcia) koło stacji Mosty.
3.1. Przy niektórych dróżkach, przenikają tekstury chodnika i drogi ( na obrazku jest droga pomiędzy kilometrażem 195+700 a 195+800).
4. Nie wiem czy tylko u mnie ale jest biała pustynia w jednej z części scenerii.
To na tą chwilę wszystko co zdążyłem dojrzeć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej