Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (175/205) > >>

Milek7:

--- Cytat: Benek w 20 Lutego 2016, 14:37:53 ---odpowiednio zmniejszał jej wagę (przez konwersję)
--- Koniec cytatu ---
Czyli psuł jakość, zmniejszając do absurdalnego, jak podejrzewam miałeś na myśli, 250KiB. Mamy 2016 rok.

matek123:
Q. Równie dobrze możesz wrzucić miniaturki na serwer eu07.pl i by było bez nerwów po problemie.

Benek:

--- Cytat: Milek7 w 20 Lutego 2016, 15:02:18 ---Czyli psuł jakość, zmniejszając do absurdalnego, jak podejrzewam miałeś na myśli, 250KiB. Mamy 2016 rok.

--- Koniec cytatu ---
Ja tego nie ustaliłem, czytaj ze zrozumieniem. Ja jestem od tego, by sprawdzać czy użytkownik przestrzega Regulaminu. Dla mnie może być limit 5GB na obrazek. Chcesz by limit był większy, pisz do administratorów, to jedyna droga.

--- Cytat: queuedEU w 20 Lutego 2016, 14:53:11 ---Nadal nie rozumiesz ze moj przypadek jest wyjatkowy i jedyny w swoim rodzaju. Dlaczego wszyscy mieliby podazac ta droga?

--- Koniec cytatu ---
Sęk w tym, że nie jesteś wyjątkowy. Każdy jest tutaj równy.

--- Cytat: queuedEU w 20 Lutego 2016, 14:53:11 ---Z tego co wiem, to od poranka tego pieknego dnia problem juz nie istnieje, wiec po co dalej ciagniesz, pasprzatasz po sobie? :-)

--- Koniec cytatu ---
Masz złe informacje. Jeśli użytkownicy będą zgłaszać Twoje wiadomości, a one nie będą zgodne z Regulaminem, to będziesz nadal poprawiany.

muri:

--- Cytat: queuedEU w 20 Lutego 2016, 06:42:11 ---A teraz? ;)

--- Koniec cytatu ---
No co, zamiast rozjeżdżającego się posta mamy po prostu obrazek w nowym oknie. Czyż nie o to chodziło? Gra i trąbi. Howgh.

queuedEU:
zadowolony ;d.
Tymczsem pragne ponformowac, ze wstepne prace nad starterem dedykowanym do rozwojowej wersji exe sie zakonczyly i dzis, zaraz bede na ircu szukal kliku chetnych na wstepne testy coby tutaj pozniej wtopy jakiejs mega nie bylo. Tak wiec po pomyslnych testach wracam do programowania exe, elol

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej