Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
firleju:
Q, prosimy Cię bardzo o fizę w C++
queuedEU:
Coraz blizej do zajecia sie ta kwestia :).
firleju:
Chciałbym już przestać kompilować na Borlandzie. I mieć normalny podgląd na zmiennie, intellisense i takie tam ;)
PanMechanik:
--- Cytat: queuedEU w 17 Lutego 2016, 14:47:45 ---Okej teraz pytanie do Was... Czy bardzo Wam przeszkadza to ze grtafiki sie rozjezdzaja?
--- Koniec cytatu ---
Igor, z całym szacunkiem do Twojej ciężkiej pracy, ale dla mnie osobiście rozwalanie posta umieszczaniem grafik poziomo jest uciążliwe. Zrobisz tak, jak jest Ci wygodniej, ja jedynie wyrażam mój pogląd i odpowiadam na Twoje pytanie z cytatu.
queuedEU:
No cze. Dizs wielki dzien - dla jednych mistyczna data, dla innych wymowka na wszystkie zapytania 'kiedy bedzie', kiedy bedzie zazwyczaj cos czego nikomu nie chce sie zrobic lub jest awykonalne. Tak, dzis wlasnie mamy 30 lutego i dzis wlasnie jest ten dzien gdy na sceneriach maSZynowych zaczna pojawiac sie nowe efekty 'srodowiskowe' wyczekiwane od zarania MaSZyny. Nastepna taka okazja bedzie dopiero za 4 lata ;). Ostatnie tygodnie to na przemian tworzenie nowego startera i poprawianie/ulepszanie funkcjonalnosci ktore pojawily sie od grudnia. Miedzy innymi udalo sie usunac problem ze swiecacymi pasami semaforow oraz z wczytywaniem tekstur reklam na billboardach pobieranych z internetu polegajacy na wysypywaniu sie podczas braku polaczenia z serwerem/internetu. Teraz jescze chwile przytrzymam Was z niespodzianka, natomiast tymczasem polecam lekturke tematu, ktory poswiecony bedzie powstawaniu QLaunchera. Temat ten bedzie prowadzony na forum @K626, tak wiec natenczas spadam kompletowac paczke jak najlepiej sie da, tak aby nie bylo niespodzianki, znaczy sie wpadki (a pewnie i tak cos bedzie jak zawsze:)).
http://krzysiek626.yaazzo.net/forum/viewtopic.php?f=24&t=10
&feature=youtu.be
&feature=youtu.be
Ale to bylo Dobre, ale urwal FPS ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej