Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe

<< < (173/205) > >>

Pablo:
Dla mnie nie jest ważne, że muszę się trochę bardziej pofatygować i mam nieznacznie więcej klikania i przesuwania. Ważne jest natomiast co na tych screenach było widoczne. Moim zdaniem to Q. robi świetną i wielce pożądaną robotę dla rozwoju Maszyny. Natomiast działania nadgorliwych moderatorów mogą zirytować i skutecznie zniechęcić nie jednego zdolnego dewelopera do jakiegokolwiek (w końcu dobrowolnego) wkładu w rozwój maszyny.     

Mariusz1970:
Sila zlego na jednego.
A Benek, to myslisz, ze dostaje kase? Wszyscy tutaj sa dobrowolnie i za darmoche. Benka  wklad rowniez jest pozyteczny. To sie tak latwo ocenia, ale nikomu do lba nie przyjdzie zastanowic sie, co zrobilibyscie na jego miejscu?
Ignorowac, no mozna. Teraz Igora, jutro Iksinskiego, Ygrekowskiego itp. Bedzie dobrze?
Jest konfilkt, to go rozwiazujmy jednym postanowieniem zadanym w poprzednim moim poscie. W jedna lub w druga strone.
ps. Ciekaw jestem, jakby to forum wygladalo, gdyby krytykanci Benka, modami byli.

queuedEU:

A teraz? ;) Dobra spadam kontynuowac ogarnianie starego 8 letniego zloma, bo nowy dwu letni umarl we snie przedwczorajszej nocy. (*). Mialem stawiac XP, znaczy sie byl juz postawiony ale okazalo sie ze exe skompilowane w nim sie wysypuje na samym starcie bez zalogowania czegokolwiek, prawdopodobnie na etapie wczytywania dll glut32. Kompletnie nie wiem o co kaman, czy przesadzilem z iloscia zmiennych w klasie czy cos innego - nie ogarniam tego.

youBy:
A teraz to chyba nie działa...
  Dodano: 20 Lutego 2016, 07:47:05 …za to na komputerze jest świetnie! :)

danniel:
Na konkurencyjnym sprzęcie jest ok.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej