Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Ratowanie MaSZyny, implementacja ficzerow od Q do głównej gałęzi, lifting exe
queuedEU:
Kolega z irca podal jescze jedna mozliwosc ktora powinna ulepszyc ta metode ktorej uzywam, ale to wkrotce ogarne skrypt.
Benek:
--- Cytat: queuedEU w 17 Lutego 2016, 14:47:45 ---Okej teraz pytanie do Was... Czy bardzo Wam przeszkadza to ze grtafiki sie rozjezdzaja?
--- Koniec cytatu ---
A czy mnie one przeszkadzały? Zobacz swoje wszystkie wiadomości, w zasadzie większość z nich łamie Regulamin i już wcześniej się one rozjeżdżały, a ja je ignorowałem. Masz niewiele niebieskich wpisów. Gdy użytkownicy, którzy są dłużej od Ciebie na forum i zrobili po prostu więcej niż Ty (mam na myśli oficjalną twórczość), zaczęli zgłaszać że im się posty nie mieszczą na szerokość monitora, to postanowiłem zareagować - zwłaszcza że u mnie występowało to samo. Co więcej, wysłałem Ci PW, żeby załatwić sprawę po cichu, nie edytując Twojego posta. Miałem nie reagować? No niestety, taka jest rola moderatora i pewnie mało kto wie że zgłaszałem administratorom, by zmienić Regulamin skoro jest tyle skarg. Oczywiście nikt nie widzi drugiej strony, zawsze ludzie łapali się na populizmy.
W tej chwili zrobiłeś sobie śmietnik w temacie. Jeśliby ktoś ogarnięty chciał się w nim odnaleźć, to prędko by się zniechęcił. Nawet sobie nie zadałeś trudu, by stworzyć osobny wątek na tę dyskusję. Ponadto piszesz gorzkie żale publicznie, co też jest niezgodne z Regulaminem (zakazy 23). Tylko czekać aż każdy wygodnicki zacznie wrzucać grafiki na zewnętrzne serwer, idąc Twoim śladem. Dziwne masz zwyczaje, zwłaszcza że dobrzy programiści dbają o pisownię, czytelne przekazy i porządną dokumentację.
queuedEU:
Wiem ze mam niewiele wpisow, bo malo pisze gdziekolwiek indziej i bardzo staram sie na bierzaco poprawiac literowki, ktore niestety mi sie zdarzaja, czasami nawet po dluzszym czasie od napisania postu. Orty tez mi sie zdarzaja. Byc moze z powodu przebywania z dyslektykami
na codzien. Osobnego watku nawet nie warto bylo tworzyc w tym celu bo wiadomo jakby sie to skonczylo. To co chialem napisac lezy tylko w moim interesie zwiazanym z tym tematem - i ma na celu ciagle ulepszanie narzedzi do komunikacji pomiedzy mna a odbiorca. Byc moze dzis w nocy ogarne to i beda wszyscy zadowoleni. Natomiast jezeli nie, trdno -z opcji wstawiania jako zalacznik wiecej korzystac nie bede bo poprostu jest dla mnie ona malo wygodna i nie pozwala na wstawianie grafik rzedami. @Benek, wytlumacz mi dlaczego zawsze jezeli cos pisza zlego o moderatorach to w wiekszosci wypadkow o Tobie, z @sawim jakos tego problemu nie ma.
muri:
Mi to przeszkadza. Po kliknięciu w obrazek, jak on się powiększa to rozwala posta. Lepszym wyjściem byłoby wrzucanie linków do obrazków na zew. serwerze czy gdzie tam to trzymasz.
Mariusz1970:
Najpierw odpowiedzmy sobie na pytanie, czy pozwalamy na umieszczanie grafik na zewnetrznym serwerze? Jesli tak, to wszystkim, ktorzy beda mieli na to ochote. Jesli nie, to nikomu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej